39 123
發新話題

德製G36步槍30℃以上射擊失準

西方傳媒圍威喂

早年英佬皇家兵工廠買左H&K,就有人話轉G36。。。最後民族大義面前,改進了事

我一向立埸偏頗,用AK啦

士兵要支可靠武器保命,吾好叫士兵靠手上支爛鐵去做D勉強的事,否則幾億買架飛機托咩
DIY : 紙上得來終覺淺, 絕知此事要躬身 !

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 暈又暈 於 28-4-2015 22:41 發表

好古怪既槍(G36K)裝上好古怪既配件(4倍鏡(如果冇睇錯)+腳架)用係好古怪既地方 (室內近戰?)
表演槍, 開工唔用的, 現在買左SIG 516 (瑞士M4)

唉! 英國佬間Lee Enfield兵工廠之前咪又係買板權製造(1) FN FAL (7.62 NATO SLR), (2) HK G3 來福槍!

一到自己設計支SA80! 打第一次GULF-WAR! 咪又係轉翻用FAL去打!

而家新一代SA80就冇問題啦! 嘩! 揸舊SA80過班因槍JAM左出左事咪好唔底!

引用:
原帖由 Paul 於 29-4-2015 14:04 發表

表演槍, 開工唔用的, 現在買左SIG 516 (瑞士M4)
用SIG?!咁都吾錯

《河湟有感》司空圖
一自蕭關起戰塵,河湟隔斷異鄉春。漢兒盡作胡兒語,卻向城頭罵漢人。

引用:
原帖由 rho837 於 29-4-2015 16:17 發表
唉! 英國佬間Lee Enfield兵工廠之前咪又係買板權製造(1) FN FAL (7.62 NATO SLR), (2) HK G3 來福槍!

一到自己設計支SA80! 打第一次GULF-WAR! 咪又係轉翻用FAL去打!

而家新一代SA80就冇問題啦! 嘩! 揸 ...
英國佬天生欠缺整槍仔天份

《河湟有感》司空圖

回覆 35# 的帖子

英國O既SHOTGUN 係唔錯的  (打獵轉用)

引用:
原帖由 lppl 於 29-4-2015 17:26 發表
格仔裙佬啲鳥槍靚就靚啦但好嬌呀! 好似爆槍管!

引用:
原帖由 rho837 於 29-4-2015 16:17 發表

而家新一代SA80就冇問題啦! 嘩! 揸舊SA80過班因槍JAM左出左事咪好唔底!
就係HK廠幫英國佬搞掂SA80個問題

引用:
原帖由 lppl 於 29-4-2015 17:26 發表
整獵槍咁簡單都出事就叫佢去乜乜啦....

《河湟有感》司空圖

39 123
發新話題