發新話題

童年回憶01 - 魔天戰神

引用:
原帖由 HunterX 於 10-11-2007 17:03 發表

野牛十字斬~~!!!! :x
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
.
邊度有電話亭???
反手聖光劍.......係唔係都係ga??

回覆 #31 workshop_swt 的帖子

唔係呀~~
飛雲既係"升神劍"呀
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

咁反手聖光劍係邊套ga??我只記得呢招個名

引用:
原帖由 workshop_swt 於 17-11-2007 01:32 發表
咁反手聖光劍係邊套ga??我只記得呢招個名
我都記得呢個名, 但係真係唔記得邊套了......
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 阿芝 於 16-11-2007 19:45 發表
唔係呀~~
飛雲既係"升神劍"呀
昇龍劍 吧~

魔動王大家又記唔記得呢

回覆 #34 HunterX 的帖子

達爾大冒險!
人怕出名 芝怕肥/_\

回覆 #36 workshop_swt 的帖子

係唔係呢 用槍射個銀仔出來響地下畫星星個套?
我細個睇極都睇唔明幅圖點樣可以一筆過畫完XDDDDD
人怕出名 芝怕肥/_\

回覆 #35 ERIC_LI 的帖子

係係 你岩 sorry
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-11-2007 22:06 發表
係唔係呢 用槍射個銀仔出來響地下畫星星個套?
我細個睇極都睇唔明幅圖點樣可以一筆過畫完XDDDDD
中呀!!!!個圖案升個機械人好似個頭咁,跟住伸晒手手腳腳變成機械人..........
有一個係喺水上畫個圖,另一個好似射上個天到.............

回覆 #40 workshop_swt 的帖子

水上畫先型阿
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 17-11-2007 22:03 發表
達爾大冒險!
呀~!!! 係喇係喇~~~!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 workshop_swt 於 17-11-2007 19:42 發表
魔動王大家又記唔記得呢
緊係記得啦~!!!
-但丁

引用:
原帖由 workshop_swt 於 17-11-2007 22:57 發表

有一個係喺水上畫個圖,.............
用蛇螺畫
冷眼對血路~ 寂寞是命途~

引用:
原帖由 workshop_swt 於 17-11-2007 22:57 發表

中呀!!!!個圖案升個機械人好似個頭咁,跟住伸晒手手腳腳變成機械人..........
有一個係喺水上畫個圖,另一個好似射上個天到.............
風飄俠個個肥仔好可憐架.....成日要等有風先可以射箭

發新話題