發新話題

我們牌D槍咁出名易爛, 其實係爛邊部分呢 ?

平靚正台灣氣動只玩K J。。kp05,06果D打咗幾年無鑊氣(係C O2匣有機會漏氣。。。)
We款靚極都冇用,玩到怕
But 鐘意自己得閒無事執
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

We手槍打算只用一年係冇問題,一年後各種小問題,加換件

繼續爛
繼續F
繼續買
一個異常成功既business model

引用:
原帖由 loveless 於 30-10-2017 19:10 發表
繼續爛
繼續F
繼續買
好在唔關軍医事。。要賺小弟錢。。難少少喎。。

Happy shooting!

超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 terry_wai 於 30-10-2017 19:02 發表
We手槍打算只用一年係冇問題,一年後各種小問題,加換件
所以WE 一年出幾支,溝淡佢
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

其實有樣嘢唔知有幾多人知,估計係全世界最貴既全鋼氣槍品牌 FPR, 佢地有幾枝槍既內件(即飛機座, hop up 座,司牙,fire pin 等)係全部用 WE 同款槍既亞鉛件。

引用:
原帖由 loveless 於 2017-10-30 19:10 發表
繼續爛
繼續F
繼續買
O吾爭氣笑o左

引用:
原帖由 walther 於 30-10-2017 22:44 發表
其實有樣嘢唔知有幾多人知,估計係全世界最貴既全鋼氣槍品牌 FPR, 佢地有幾枝槍既內件(即飛機座, hop up 座,司牙,fire pin 等)係全部用 WE 同款槍既亞鉛件。
一個鋼字俘虜萬千人心
買左返去冇得upgrade少左份樂趣ma

不過我認為有某D款係做得好好的
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 31-10-2017 09:45 發表

一個鋼字俘虜萬千人心
買左返去冇得upgrade少左份樂趣ma

不過我認為有某D款係做得好好的
我有佢枝 1911 V12, 以小弟既標準,佢D鋼槍既做工可以話係完美, 但佢都要控制成本, 1911 有現成既內部鋼件,佢都用嗮. 但其他槍好似 P226 咁就用咗 WE 既亞鉛內件. 我問佢點解唔用馬記,坊間補品較多,佢話因為 WE 系統既 blowback 勁好多.

鋼槍如果做得唔好,係冇咩意義,譬如井記枝 1911 就真係頂唔順 ,成身沙坑,grip safety 同下身之間既罅大到呢 .....

引用:
原帖由 Dave 於 30-10-2017 14:13 發表

最經典應該呢條片

https://www.youtube.com/watch?v=hAgtFCVkg5E
經典
其實好危險, 如果剛剛你錨緊又無帶保護鏡的話, 對眼唔洗要
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

回覆 39# 的帖子

可能佢地唔係咁諗, 好多鋼槍友都係買返去儲... 唔打唔會壞
「Reality is a prison, Your mind can set you free.」

引用:
原帖由 2slow 於 31-10-2017 10:07 發表
可能佢地唔係咁諗, 好多鋼槍友都係買返去儲... 唔打唔會壞
鋼鋼好 震到我手腕受傷 耳鳴 哇奧!
群居終日,言不及義,
好行小慧,難矣哉!

引用:
原帖由 horenhim 於 31-10-2017 10:18 發表

鋼鋼好 震到我手腕受傷 耳鳴 哇奧!
好危險架...手痛耳鳴已經少事,有d 人聲稱會打到骨頭勞損,亦有poster 貼出打gxb 會肩膀紅腫滲血,仲勁過真鐵
原創小說:黑鷲

http://ck101.com/forum.php?mod=viewthread&tid=2660842&extra=page%3D3

早幾年去軍軍軍試槍 唔記得咩槍款 淨係知二戰槍
試一箱10枝 5枝單發變連發
有一枝一插匣就直接自動開槍連發 打到周圍都係

個陣之前無買WE 之後唔會買WE
((雖則聽閒MP5 G36都好掂 遲下G3又係佢獨家))

都係個句 臭又要那

發新話題