發新話題

戰場之絆登陸香港!

原來有人玩自護既~自護公國萬歲!!!

又唔洗等~

會唔會有人兩邊都玩

睇怕個活動都爛尾ga la
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

回覆 #33 hwtang 的帖子

唔會掛... 我呢兩日仲特登去練

回覆 #33 hwtang 的帖子

嘩....hwtang兄你做乜咁毒丫~~

而家得Paul兄臨時來唔到o者....仲有我地三個喎

引用:
原帖由 積夫 於 26-4-2008 14:38 發表
嘩....hwtang兄你做乜咁毒丫~~

而家得Paul兄臨時來唔到o者....仲有我地三個喎
原來4 個人一齊排隊會快D 有得玩的... 我呢兩日都係得自己一個去,尋日佢仲唔記得咗我

有人同我同一時間到,佢玩咗三埸我都未有得玩

我係GAF個邊有三個人ar..又係-1 ar..
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 ACYY 於 26-4-2008 15:18 發表

原來4 個人一齊排隊會快D 有得玩的... 我呢兩日都係得自己一個去,尋日佢仲唔記得咗我

有人同我同一時間到,佢玩咗三埸我都未有得玩
四個人排係快好好好多gar.

明天請認?一個揹「報紙」背囊的四眼肥佬,短頭髮,黑色阿迪特短袖衫,上面寫著「沒有什麼事不可能」

引用:
原帖由 積夫 於 27-4-2008 23:17 發表
明天請認?一個揹「報紙」背囊的四眼肥佬,短頭髮,黑色阿迪特短袖衫,上面寫著「沒有什麼事不可能」
不如交換電話?

回覆 #38 hwtang 的帖子

師兄我們已到,在高達vs高達處打緊,身穿藍色風褸者是accy兄也

引用:
原帖由 積夫 於 28-4-2008 11:30 發表
師兄我們已到,在高達vs高達處打緊,身穿藍色風褸者是accy兄也
i have finished the game and leaved la ..

i saw 藍色風褸者 but donno he is Accy ..
i am Dragoon ...

引用:
原帖由 hwtang 於 28-4-2008 15:27 發表

i have finished the game and leaved la ..

i saw 藍色風褸者 but donno he is Accy ..
i am Dragoon ...
玩完返屋企喇... 有坦克用了

下次再玩過

慘遭屠殺

吉吉脆皮雪條!

引用:
原帖由 積夫 於 29-4-2008 01:28 發表
慘遭屠殺

吉吉脆皮雪條!
您走咗之後我同另一部炮吉吉係咁用拳打人

發新話題