42 123
發新話題

UK Special Force????

前排左四同"疑似"前英國首相前面o個兩位朋友手上.....唔會玩埋o個d MK11mod0 又或者section 5 o個野掛~

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 17-5-2008 23:11 發表
most of us gear?!
睇佢地成班用DAVIES Tac-Mic就知係英佬SF唔係美佬SF啦。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 bg12_2 於 18-5-2008 01:31 發表
哈哈~~將D"真相"同"仿真相"放一齊......

一睇就知~.~
咁都知?! AWSOME!
引用:
原帖由 AJM 於 18-5-2008 02:16 發表

They are using AN/PVS-21 NVG, RAV body armour, AN/PEQ-2 laser aiming devise, DAVIES comms kit and ACOG scope and more...
我真係睇唔到係DAVIES.....

再姐佢地果部疑似148??

PS:佢地套RAV應該係RANGER GREEN而唔係OD??
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 AJM 於 21-5-2008 14:27 發表

睇佢地成班用DAVIES Tac-Mic就知係英佬SF唔係美佬SF啦。
除此之外, us ARMY 既 SF 好少用 p226
Never Forget

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 21-5-2008 16:37 發表

咁都知?! AWSOME!

我真係睇唔到係DAVIES.....

再姐佢地果部疑似148??

PS:佢地套RAV應該係RANGER GREEN而唔係OD??
套機就唔清楚係乜型号,件RAV最重要就係,唔係全美國血统。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 Pan 於 21-5-2008 16:54 發表

除此之外, us ARMY 既 SF 好少用 p226
咁有可能Navy Seals嘛。
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 AJM 於 21-5-2008 23:11 發表

套機就唔清楚係乜型号,件RAV最重要就係,唔係全美國血统。
件RAV....係混血兒???

Is this some kind of Crossover project, lol

引用:
原帖由 AJM 於 21-5-2008 23:12 發表

咁有可能Navy Seals嘛。
係 WO, 唔記得左佢地 TIM
Never Forget

有用BHI CQC holster喎.....
先撩者賤,打死無怨。

引用:
原帖由 raven_tang10123 於 19-5-2008 01:23 發表
係囉, 仲搵個咁似前英國首相既朋友黎映相
又幾疑似tony咩喎....

DAVIES Tac-Mic

DAVIES Tac-Mic can order on-line?

42 123
發新話題