發新話題

MGS4

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 22-6-2008 10:29 PM 發表

長到唔想睇
加上有d睇唔明
因為日版? 在下買美版(但又好想聽大塚大叔把聲...)
click>

最估唔到mgs係....... 全系列最奸果個原來係佢

最忠果個驚奇地係個位人兄  

玩到ACT4
雖然睇多過玩...不過真係好正~

另外有樣野想請教各位師兄~
係咪無左EO tech用伽

回復 33# 的帖子

there's no eotech in game, sorry m8

引用:
原帖由 Legionee 於 24-6-2008 23:08 發表
鵝買左日文版; 可唔可以同英文版既用家 online?
好似係唔得
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

原來Act 2 有地方可以拿XM8

引用:
原帖由 cccarlos 於 25-6-2008 16:50 發表
there's no eotech in game, sorry m8
謝謝
唉...
唯有睇番當年呃人既高畫質示範...

引用:
原帖由 Paul 於 25-6-2008 01:24 AM 發表
最估唔到mgs係....... 全系列最奸果個原來係佢

最忠果個驚奇地係個位人兄  
咁最忠果個一路都係忠於某一個人ge, 但原來係為左果個人, 的確有d意外...
好想再睇佢ge絕技... -_-
click>

引用:
原帖由 資源回收筒=人= 於 16-6-2008 02:08 發表

唔用麻醉槍打 ?

我拎哂d樣啦
我打完隻狼先知有模形執.............   留番翻煲至再執過........
唔知執齊有咩獎品呢?

solar gun!

成套幾銀,邊鼠買?

請問有冇人知點先攞到架?

報價,反狗城$418

回復 42# 的帖子

Bester the bosses with non-lethal means, and collect their statues.
there is a total of 5,
the frog,
the laughing octopus,
the raging raven,
the crying wolf,
and lastly the screaming mantis

回復 44# 的帖子

Thankyou!

發新話題