44 123
發新話題

顧傭兵

回復 28# 的帖子

上次你話97/98?

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 jwlchan 於 6-7-2008 23:46 發表

喂! MS哥哥仔, 又燒到我!

其實, 十年前左右(真係唔記得正確曰子)有agents叫我去波斯尼亞做IT Communication, 主要做cable, 人工一個project  GBP2/30,000, 為期3-4 months. 包食包住, 又送鎗你做保護, 咁你 ...
波斯尼亞咁亂..槍冇乜用擋吾到飛機坦克大炮呢..

引用:
原帖由 cato 於 6-7-2008 16:54 發表

波斯尼亞咁亂..槍冇乜用擋吾到飛機坦克大炮呢..
所以我就唔制!

但雖然話鎗擋唔到飛機大炮, 但我又唔係去打仗, 係去做IT cabling, 有支槍係自衛用, 而且, 分別就係佢只請退役兵去做, 平民唔請, 唔係話兵識擋飛機坦克大炮, 係識點樣減少受傷害既可能....

點講都好, 我就唔制.......幾十歲, d錢揾到又未必洗到!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 7-7-2008 01:14 發表

所以我就唔制!

但雖然話鎗擋唔到飛機大炮, 但我又唔係去打仗, 係去做IT cabling, 有支槍係自衛用, 而且, 分別就係佢只請退役兵去做, 平民唔請, 唔係話兵識擋飛機坦克大炮, 係識點樣減少受傷害既可能....

...
我以為IT PEOJECT係暗號黎..實則為顧傭兵
之前MS講個受傷未出血已有同伴伸手入你袋..
呢D錢真係不易賺..

引用:
原帖由 cato 於 6-7-2008 17:27 發表

我以為IT PEOJECT係暗號黎..實則為顧傭兵
之前MS講個受傷未出血已有同伴伸手入你袋..
呢D錢真係不易賺..
你估做特工咁........

其實就算係正規兵都要小心為尚, 好多人都偷嘢, 借錢唔還......等等.......呢個地方, 係江湖英雄地, 唔係咁单純既地方.

顧俌兵更加差!
井底之蛙, 啋你都傻!

回復 35# 的帖子

jcwl大佬講清楚d好喎!好多人悞會我欠你錢添!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 mswong 於 6-7-2008 19:06 發表
jcwl大佬講清楚d好喎!好多人悞會我欠你錢添!
MS哥哥仔,

唔好亂咁改我藝名, 我叫jwlchan, 唔係jcwl, 唔通我又可以叫你做MCC大佬?

你咁有錢又點會欠我錢! 我地二十幾年都冇錢银瓜葛, 唔係你, 但你都知我地d行有幾多麻煩, 中西一樣, 黑白黄皮膚色亦一樣, 同意唔同意我咁講?
井底之蛙, 啋你都傻!

其實這工作....也ok不錯...

引用:
原帖由 mswong 於 7-7-2008 00:45 發表
jwlchan鬼拍後尾枕,各位証明MSセ都無講?
拍爛手掌
仲有無仲有無?

引用:
原帖由 zeonof666 於 7-7-2008 15:07 發表
其實這工作....也ok不錯...
請問師兄, 边份工先?
井底之蛙, 啋你都傻!

of coz.....顧傭兵

引用:
原帖由 zeonof666 於 8-7-2008 10:37 發表
of coz.....顧傭兵
如果師兄可勝任, 我留俾你做, 小弟唔同你爭!
井底之蛙, 啋你都傻!

引用:
原帖由 jwlchan 於 8-7-2008 19:28 發表

如果師兄可勝任, 我留俾你做, 小弟唔同你爭!
請問有冇類似既MISSION POST出黎睇下?

一定好好玩~

44 123
發新話題