發新話題

請問有幾多師兄有玩Fantasy Earth Zero~

我想問下有無人係魔導士~?
好似個個都係戰士咁~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

回復 31# 的帖子

港版心理:全力雙手戰一定最強
隻隻game黎到香港都戰士氾濫
反而你黎台板睇睇
D刀遊多到好似螞蟻咁
一個唔留神即刻被刀遊懲戒開菊
但都仲未算絕
更可怕係數量驚人
避左一下,即刻比第二個繳械爆肛
然後比人輪姦致死

回血水.....應該買邊隻

啊....我今日終於去左打一場認真既國戰....
我用左千幾蚊買肉,重買左d HP水.....但係廿舊肉,我一場食左12舊......先得660經驗!?

fez...
打緊
綠國弓遊
11~20lv中間好難升

d外掛多到你丫....
一開國戰走去對頭根據地用槌map技敲敲敲

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 18:57 發表
啊....我今日終於去左打一場認真既國戰....
我用左千幾蚊買肉,重買左d HP水.....但係廿舊肉,我一場食左12舊......先得660經驗!?
無人叫你吃咁多的
你只要吃到保證唔會兩招裡被人殺掉的
可以回去水晶個度蹲 蹲一回就可以回血了(國戰專利 平時做唔到)

引用:
原帖由 alien 於 11-7-2008 20:53 發表

無人叫你吃咁多的
你只要吃到保證唔會兩招裡被人殺掉的
可以回去水晶個度蹲 蹲一回就可以回血了(國戰專利 平時做唔到)
我做遊俠經常隱身走去對家地頭度痞
有時順手kill人拆塔

而家好痛苦....升得好慢...成日執雞先殺到人.....星戒一場三四粒....又冇錢多左....好窮好虧...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 21:01 發表
而家好痛苦....升得好慢...成日執雞先殺到人.....星戒一場三四粒....又冇錢多左....好窮好虧...
兩三千銀的話我都比得你...
咩職咩國?

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 21:14 發表

兩三千銀的話我都比得你...
咩職咩國?
我都有六千幾既....
卡殺...綠國...16lv 雙手戰...

引用:
原帖由 adrianyahk 於 11-7-2008 21:26 發表

我都有六千幾既....
卡殺...綠國...16lv 雙手戰...
nice
我又綠
不過我19啦....
早知之前執到嘅戰裝唔好掉 =    =
遲d比你

btw, 我記得d低lv裝一set都係1000左右, 應該唔算貴架喎

我手上好似有斧頭,岩唔岩用?

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 21:28 發表

nice
我又綠
不過我19啦....
遲d比你

btw, 我記得d低lv裝一set都係1000左右, 應該唔算貴架喎

我升得好慢...而家先16... 快17...
而家一件野要千五蚊...

引用:
原帖由 zeta 於 11-7-2008 21:28 發表

nice
我又綠
不過我19啦....
遲d比你

lv20雙手戰路過.......

理論上你唔系吃肉吃太狠的話 由你15級拼戰地精拼到19級你銀包早已經有三四萬落袋

引用:
原帖由 alien 於 12-7-2008 00:01 發表

lv20雙手戰路過.......

理論上你唔系吃肉吃太狠的話 由你15級拼戰地精拼到19級你銀包早已經有三四萬落袋
過別國國土打地精...

在下藍國lv22炎之魔導士~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

發新話題