發新話題

CANON EOS 5D Mark II

睇埋車o個段片,都係無聲,相信都係要外接咪
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:47 發表

用拍片果個黎整....

640x480夠啦....
如果用拍片的整的似乎又.........
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 17-9-2008 17:56 發表

如果用拍片的整的似乎又.........
1GB的gif

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 17:58 發表

1GB的gif
整o黎都post唔到上網

呢部真係dream機黎架....

發下夢公開預訂果日老豆同我去睇相機先....

3.9fps.....................
唔要拍片,再快多小小得唔得...............
落雨不怕~落雪也不怕~就算寒冷大風雪落下~~~~

引用:
原帖由 高!高!高! 於 17-9-2008 18:03 發表
我諗而家6fps係中高階機的standard

引用:
原帖由 高!高!高! 於 17-9-2008 18:03 發表
唔可以整咁快架....

佢技術上可能係得....但係整到咁快....

整部完美的機出黎....就冇人買其他機架喇....

有返6fps都好丫

引用:
原帖由 路比 於 17-9-2008 18:11 發表
有返6fps都好丫
21.1mp FF 機都有6fps,仲快過1Ds MKIII
你當canon傻咩?

引用:
原帖由 m4devastator 於 17-9-2008 18:26 發表

21.1mp FF 機都有6fps,仲快過1Ds MKIII
你當canon傻咩?
兩皮幾野仲想點牙....
整到部機咁完美....整整下1ds#3冇人買都似....

大恅呀,$21XXX
有1DsMKIII塊CMOS,己經好實惠喇

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 18:06 發表

唔可以整咁快架....

佢技術上可能係得....但係整到咁快....

整部完美的機出黎....就冇人買其他機架喇....
都唔係的,策略上佢要睇s 同n o黎打,但係而家中階aps片幅的都係有6fps

ff的n家d700都有5(加grip的有8)
s記都係5fps

唔出一部有6或者以上的,都係唔能夠吸引d要影獵豹速度的人投入c記

不過,今次c記o係n記出左d90的規格之後,上出一部ff的5d mkII 可以拍片,中路出50d,下路即出個40d可拍片的fameware,good job

夾到見d90想轉會的人應該會回流c記

引用:
原帖由 101653 於 17-9-2008 16:28 發表

問題在於佢拍片又可以用1920x1080拍12分鐘wo....嬴哂nikon啦....
Nikon D90? 兩部機都唔同級, 點比較? 不如話D700冇得拍片

引用:
原帖由 m4devastator 於 17-9-2008 18:26 發表

你當canon傻咩?
對個digi 4的處理器有過份的期望je

發新話題