發新話題

好快大家有1:1 黑鷹打

引用:
原帖由 SL1991 於 29-9-2008 17:40 發表
如果可整啲街道、小城鎮...實景就肯定超正!!
你未必有咁多錢去E個場打wor

回復 31# 的帖子

cgf所有人籌錢買地
買左旺角 ..............[無可能......... ]

引用:
原帖由 Royal_9413 於 29-9-2008 15:12 發表

點ge樣架
post比你睇

第一幅:外觀

第二幅:內部

附件

29-9-2008 18:16

29-9-2008 18:16

呢張係係澳門影的~

附件

29-9-2008 18:54

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-9-2008 17:47 發表

你未必有咁多錢去E個場打wor
澳門嗰個場睇落好似好正,打一次好貴架!?

引用:
原帖由 ERIC_LI 於 29-9-2008 18:54 發表
呢張係係澳門影的~
E架先正嘛

引用:
原帖由 SL1991 於 29-9-2008 19:27 發表

澳門嗰個場睇落好似好正,打一次好貴架!?
我唔係話澳門個場,我指你心目心果個

架"黑鷹"會唔會細架咗D??不如叫香港飛行服務隊借架比你度真數~

is in tin shui wai
但點解咁多人sell  e個場呢

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-9-2008 19:50 發表

E架先正嘛
亞爾多兄,從第一頁的POST,到這第三頁的POST..我從你身上看到,什麼是雞蛋內找骨頭。
閣下師兄的要求真係有超乎一般wargame友的指標。

我想到二件事情
(1)
有一場十八世紀的歌劇,所有人都好落力演出,完成後全場為這班人的努力而拍掌;
突然間有一個人,大叫:『這歌劇不好看;主角為什麼會穿上這個年代的手錶啊!!』
佢以為自己好叻;但全場人也報而不滿的眼光向著他。

(2)
一張沒有寫上任何東西的A4紙,拿給所有人看這是什麼,所有人會答:『這是一張A4紙』;
當用筆在A4紙正中點上一點小小的黑點後,再問所有人看這是什麼,所有人會答:『是一點小小的黑點。』
所有人只看見了黑點,忘記了比這黑點大數百倍的一張A4紙....

反智的人就是永遠只會看別人的問題,不懂得看事情的優點
一生人不懂讚美、只活在自己的空間內,不會分享快樂。

引用:
原帖由 6MM 於 29-9-2008 20:35 發表

亞爾多兄,我從你身上看到,什麼是雞蛋內找骨頭。
閣下師兄的要求真係有超乎一般wargame友的指標。

我想到二件事情
(1)
有一場十八世紀的歌劇,所有人都好落力演出,完成後全場為這班人的努力而拍掌;
突然 ...
咁我又無話E隻唔好,只係鐘意澳門果隻多D姐

引用:
原帖由 亞爾多 於 29-9-2008 20:58 發表

咁我又無話E隻唔好,只係鐘意澳門果隻多D姐
祝你好運

引用:
原帖由 6MM 於 29-9-2008 21:00 發表

祝你好運
點解我唔明你講咩

噚日有幸試玩,比上一手有改善 ,場地未整好曬,其他不便發表

LEE架個頭有dd似飛行服務隊既海豚多d....

黑鷹個頭圓d , 個內龍大d肥d

anyway , 精心製作, 成意十足, 希望有機會去玩下

發新話題