發新話題

Canon 5D II 有望了

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-11-2008 21:19 發表
我朋友send左兩三張相來睇...
iso 400 清如 100
iso 3200...............冇乜細節wor!
心動嗎??

引用:
原帖由 101653 於 26-11-2008 21:27 發表

心動嗎??
自己有40D,對新機50D,5D II 都冇乜心動

相信有機既朋友都唔會點心動,除非錢多另計

引用:
原帖由 m4devastator 於 26-11-2008 21:40 發表

邊個唔想用部好D既機?? 邊個唔想有幾支好D既鏡??

當然要以上的野就緊係turn過去〔金錢先決〕呢個mode架啦....

引用:
原帖由 101653 於 26-11-2008 21:27 發表

心動嗎??
下...冇細節都會心動?
Canon一日唔下放對焦系統我都唔會買....呢個級既機 (除非壞機啦)

引用:
原帖由 m4devastator 於 26-11-2008 21:40 發表

我對50D既心動力大過對5Dmk2....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-11-2008 21:43 發表

下...冇細節都會心動?
Canon一日唔下放對焦系統我都唔會買....呢個級既機 (除非壞機啦)
等5Dmk3/mk4啦....
你唔會上1Ds掛....

引用:
原帖由 101653 於 26-11-2008 21:46 發表

等5Dmk3/mk4啦....
你唔會上1Ds掛....
唔知呢..

1仔手感真係
mobility另計.
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 adrianyahk 於 26-11-2008 21:56 發表

唔知呢..
唉....自從搬左屋同埋踏入左地獄黑仔月之後....
我洗果D錢仲多過儲果D錢....
先傷風感冒....O拍左兩盒幸福....
後爆個CONTEX轉EOS mount....
再跌爆支16-35/2.8L....
加埋條褲爆褸又要囉去聯番佢....
加上一日既洗費 = 早餐$20 + 午餐$30 + 晚餐$30 + 番學放學買兩支野飲$10-$20 + 搭車$1X + 少少零食$1X + 每個星期洗衫$27/7日
仲拖欠某版大$400....
都唔知出年年頭計埋利是夠唔夠出機....
如果出年我老豆再唔比利是錢我的話(冇比兩年....)唉....

引用:
原帖由 Elf 於 26-11-2008 22:07 發表
1仔手感真係
mobility另計.
得個重字....
夠電差唔多有部psp2000咁重....

引用:
原帖由 ATM 於 26-11-2008 19:41 發表
我差小小買到嫁喇!
天意如此
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 26-11-2008 22:07 發表

唉....自從搬左屋同埋踏入左地獄黑仔月之後....
我洗果D錢仲多過儲果D錢....
先傷風感冒....O拍左兩盒幸福....
後爆個CONTEX轉EOS mount....
再跌爆支16-35/2.8L....
加埋條褲爆褸又要囉去聯番佢....
加上 ...
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 26-11-2008 22:16 發表

天意如此
.............咁姐係冇報告睇了.........

引用:
原帖由 亞龍 於 26-11-2008 22:47 發表

.............咁姐係冇報告睇了.........
公司隔離條line話我地media 呢邊都班唔到
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

........................................................................................................

發新話題