發新話題

井勝GBB M4

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 24-11-2008 12:12 發表

我睇過幾支井記實物,d marking 都有非常強烈既"扑出黎"既感覺
奈何此種處理手法比唔少人話"唔靚"
有人要真實
有人要樣靚
井記please唔到所有人,只好認死
不過井記外觀唔得既話,又唔知其他牌子邊忽 ...
算啦, 要返果D  LASER MARKING咪靚囉, 仲有DUMMY BOLT CATCH 咪真囉
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 G3A3 於 24-11-2008 09:57 發表
但最近有傳聞井勝會停製GBB,吳知各位有無聽到?
井X D街數真係咁利害
鵰。豹。狸。獅。狒

我只是和某店人員吹水時佢話我知姐!
至於是否真實就無去深究啦

引用:
原帖由 armstong 於 23-11-2008 02:16 發表
GBB
老馬會吾會出手呢
吾好急在一時三刻
但係佢話會有支電動都有咁GE FUNTION WOR...
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 hermanht 於 23-11-2008 12:25 發表

但係佢擋彈殼果舊野做大左wow, 要真佢又真唔曬, 要假佢又唔打得...

而且交換槍身真係咁吸引?
[quote]原帖由 F22 於 22-11-2008 23:44 發表
實際
鵰。豹。狸。獅。狒

回復 32# 的帖子

聽講只係換條真管, 真bolt 就可發射真彈. 有幾真, 真係唔知. 仲話可上真匣, 都唔知係咪咁真.

回復 36# 的帖子

最好換埋尾通彈弓喎~如果唔係個bolt會係尾通穿出~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 jpg 於 24-11-2008 14:42 發表
聽講只係換條真管, 真bolt 就可發射真彈. 有幾真, 真係唔知. 仲話可上真匣, 都唔知係咪咁真.
如果係的話同真槍有什麼分別?擁有者除時屋企門鐘響!
這點就吳係好可信。

引用:
原帖由 華田 於 24-11-2008 00:11 發表

其實井井呢枝m4 己經有人識得點樣執到佢唔會變做碎彈機同埋唔會jam 彈, 我亦都己經試左....長打我深信唔會有問題
但係有人話上身條骨裝唔到eo-tech
咁係真槍都裝唔到EO Tech, 定係佢個身唔岩數?

回復 38# 的帖子

agree~
用料都頂唔順火藥爆發啦~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 24-11-2008 14:50 發表
最好換埋尾通彈弓喎~如果唔係個bolt會係尾通穿出~
我覺得會炸鏜多d

回復 42# 的帖子

如果有齋上receiver賣,咪開心好多 ?!

發新話題