發新話題

有無人覺得cgf 呢排好dry??

引用:
原帖由 101653 於 8-12-2008 14:48 發表

Miss芝 求你教教我畫畫
做咩轉簽名相??
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 101653 於 8-12-2008 14:48 發表

Miss芝 求你教教我畫畫
練下啦~
練得多,隻手熟左就得架啦

撘單問埋, 幾時再篤波姐???
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 8-12-2008 14:49 發表

做咩轉簽名相??
家裡多左隻手版公仔....
咪求其搵部DC影下佢囉....
E家張野越睇越覺暗....因為部DC仔支閃用左一層薄紙巾遮遮佢....唔遮又光得滯....

引用:
原帖由 louisli 於 8-12-2008 14:58 發表

練下啦~
練得多,隻手熟左就得架啦
我直線都畫唔好....

(ps.其實miss都話岩岩上手畫直線都ok難....)

引用:
原帖由 HunterX 於 8-12-2008 13:12 發表

反來囉~~ 反來囉~~~
what happen?
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 8-12-2008 23:17 發表

what happen?
版聚
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

回復 24# 的帖子

係阿
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

回復 30# 的帖子

咦 你學畫畫咩?
人怕出名 芝怕肥/_\

回復 33# 的帖子

個個都嫌遠.......................
人怕出名 芝怕肥/_\

引用:
原帖由 阿芝 於 9-12-2008 01:07 發表
個個都嫌遠.......................
唔遠,for me 係"隔攝"

引用:
原帖由 adrianyahk 於 9-12-2008 01:12 發表

唔遠,for me 係"隔攝"
o個個係隔離區

其實自己搭車出入好麻煩

引用:
原帖由 阿明 於 9-12-2008 01:35 發表
其實自己搭車出入好麻煩
有人車的方便好多

其實唔篤美式咪可以去金雞囉~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

發新話題