發新話題

周慧敏倪震宣布分手

引用:
原帖由 gtoray 於 13-12-2008 00:58 發表

o岩呀~
愛情絕對地冇年齡問題
而且果倨係周小姐

我都岩架
今晚打老虎

你哋誤會啦!

我說我有機會,是指..............

....................................倪震!

引用:
原帖由 m4devastator 於 13-12-2008 00:30 發表

周小姐唔後生喇.....你arm 呀??
O岩!!!!!!!!!!
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 m4devastator 於 13-12-2008 00:30 發表

周小姐唔後生喇.....你arm 呀??
arm
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

就算而得仲好得
仲多左幾分女人味

wa...你地一個二個
原來周小姐咁多fans架

引用:
原帖由 車厘子 於 13-12-2008 01:17 發表

愛情絕對地冇年齡問題
而且果倨係周小姐
你地有過愛情咩??
人地一分手,你就開始胡思亂想了

引用:
原帖由 m4devastator 於 13-12-2008 18:19 發表

你地有過愛情咩??
人地一分手,你就開始胡思亂想了
你又有幾多段咁巴閉阿!!?

引用:
原帖由 101653 於 13-12-2008 21:00 發表

你又有幾多段咁巴閉阿!!?
>>你地有過愛情咩??

呢句"你地"係指"周小姐同佢

當年周小姐人 見人愛,
有冇見過佢唱假面騎士?
http://oldcake.net/viewthread.php?tid=9912&extra=page%3D1

周慧敏倪震傳宣布結婚
【14:01】2008年12月18日
【on.cc專訊】 早前因偷食事件受千夫所指的倪震,與周慧敏同時發聲明分手,不過事情峰迴路轉,有戲劇性發展,據說,倪震向周慧敏求婚,而周慧敏亦一口答應,求婚成功的倪震,正籌婚事,並於稍後正式宣布婚訊。

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
倪震證實婚事:慧敏答應嫁給我
【14:22】2008年12月18日
【on.cc專訊】 倪震向傳媒發出電郵,證實與周慧敏的婚事,倪震的電郵以「囍final」為文件名稱,全文為:
動搖過,才懂得堅定;失去過,才學會珍惜。
一場風波,令我們更了解互相的愛;四方壓力,使我們更體會到彼此的不可分割。
試煉,成就了信心。慧敏答應嫁給我了,我們已申請註冊結婚。
祝福我們吧。
倪震

========================================================================================

wow...........偷跳教材

學神 born to sleep...

引用:
原帖由 learngod86 於 18-12-2008 14:54 發表
周慧敏倪震傳宣布結婚
【14:01】2008年12月18日
【on.cc專訊】 早前因偷食事件受千夫所指的倪震,與周慧敏同時發聲明分手,不過事情峰迴路轉,有戲劇性發展,據說,倪震向周慧敏求婚,而周慧敏亦一口答應,求婚成 ...
單新聞邊度黎

愛情呢家野,外人好難去定邊個岩邊個錯,只要當時人唔後悔,外人只可以講句"可惜"

祝周小姐搵到自己o既幸福

引用:
原帖由 亞延 於 18-12-2008 15:05 發表

單新聞邊度黎
【on.cc專訊】

學神 born to sleep...

發新話題