發新話題

火都離

火力同價錢幾時成正比~"~

引用:
原帖由 loki 於 20-12-2008 11:57 發表
我d同學...聽到我支野幾錢...
聽埋康哥你支野幾錢...問我地打唔打得死人

引用:
原帖由 loki 於 20-12-2008 11:57 發表
Are u sure

may be...越貴越細力.........

引用:
原帖由 queen 於 20-12-2008 12:02 發表

Are u sure

may be...越貴越細力.........
越貴越細力呢d叫成反比...
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 20-12-2008 13:16 發表

越貴越細力呢d叫成反比...
Yes

China AEG, $500~$1000, 2 face ~ Can Bottom
HK/TW AEG, $1000~$5000, 2 face
Japan AEG, $1000~$3000, 0~1 face

WE GBB M4, $2500, over Can bottom
WA GBB M$, $3000~.........., Can Bottom

and a lot of other example.....
China Type 96, $500, min. 2J
Mazxxxx Type 96, 1 ~ 2 face

And some other expensive Japan gun(over 10k) also 0~1 face only....

so....越貴越細力

各位師兄,如果本身呢支槍既力係兩面力,但依家冇啦啦變咗係一面力都冇,請問你地會唔會特登花幾百蚊去換呢﹖
再者,個問題唔係彈弓問題而今次佢係呢件事入面,根本交代得唔清楚
如果係落訂之前佢講明既﹗我一定唔會落定囉﹗因為其他店舖買緊既係我想要果d兩面力﹗
所以係人地落訂前,作為一個商家,係咪有責任講清楚呢支槍同其他槍有乜唔同﹖
而且唔知點解其他既店舖都講明唔會有日本版出現,但係只係得佢有囉﹗(佢又唔係特約經消商)
講真,做生意唔係咁囉﹗
呢支槍我原意係諗住買返黎唔洗改就落場咁打既﹗就算呢支槍真係出既全部都係0.6焦,我最多係換彈弓﹗
依家我嬲既係佢浪費咗我既時間同埋對佢既信任﹗
既然你係知道呢支槍俾其他星星既L86較弱既,點解佢唔一早同客人講一聲,要客人落到黎先講﹖﹗
當我要去其他槍舖買既時候,已經關咗門﹗我今次係信任佢先落訂同佢買﹗
另外就係,佢同我講星星依家只係出日本版唔會再做香港生意﹗
但我得知其他店舖話並冇此事﹗係冇日本版呢樣野﹗

引用:
原帖由 queen 於 20-12-2008 13:33 發表

Yes

China AEG, $500~$1000, 2 face ~ Can Bottom
HK/TW AEG, $1000~$5000, 2 face
Japan AEG, $1000~$3000, 0~1 face

WE GBB M4, $2500, over Can bottom
WA GBB M$, $3000~.........., Can Bottom

a ...
this theory applies to me as well
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

引用:
原帖由 ape_2009 於 20-12-2008 14:09 發表
各位師兄,如果本身呢支槍既力係兩面力,但依家冇啦啦變咗係一面力都冇,請問你地會唔會特登花幾百蚊去換呢﹖
再者,個問題唔係彈弓問題,而今次佢係呢件事入面,根本交代得唔清楚﹗
如果係落訂之前佢講明既 ...
ape2009

老實講,買槍最好親力親為?
至少岩才落訂!
不過看你啲Friend玩開乜力?
我支L85A2就0.9J...夠玩了

引用:
原帖由 ape_2009 於 20-12-2008 14:09 發表
再者,個問題唔係彈弓問題,而今次佢係呢件事入面,根本交代得唔清楚﹗
如果係落訂之前佢講明既 ...
如果我有心要買支槍咩力我都會買~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

我今日重見到枝LSW係度bor~

店家提供的資料日版/港版?)===>但從你女友所見...唔知佢系咪好呢一味野的?佢問"系咪香港star"真系可以比人入到位...佢話系"香港公司star既,但無話要香港版喎?"你真系吹佢唔脹,但如果事實上呢世界系無咩"日版港版"之分就系店家的問題。如果有既.就只能說是相方溝通不良的下場

2、樓主既意思重點放在佢唔滿意浪費了大好時間點,及一百蚊的車費才是最重要吧...

回復 40# 的帖子

我今日已經買咗枝槍喇!!!

我意思係指..點解話3000幾蚊買把細力槍番黎叫有問題"~~我係想講 錢同火力  關係唔大

買star 野去Q乜F 買 la  , 阿朗好人好多

其實好多槍差唔多成萬都係穿張紙ga 炸

塑膠戰隊

蛇三頌唔老實呀
我試過去問MARUI M4 RIS幾$,佢可以搵個MARUI海布上面個價錢(好似30000幾日元)黎賣比我,跟住佢就同我講個價錢(記憶中係2千幾),之後我同佢講"我去軍軍軍問過都係1900,點解你E度咁貴"之後佢就講"2000蚊你要唔要,你要我就同你拎落黎~"之後我就唔要&走人

發新話題