41 123
發新話題

好鬼凍

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 10-1-2009 18:53 發表

So hot @ NZ, sorry abt u man!!
  BTW, u look HOT in ur facebook's profile picture!! AMAZING!!!!
有d 野令佢血脈沸騰
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 怪妹妹-初號 於 10-1-2009 18:53 發表

So hot @ NZ, sorry abt u man!!
  BTW, u look HOT in ur facebook's profile picture!! AMAZING!!!!
I'm aways hot~~
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

今日去左西貢海邊影鷹,好好好多+正
天氣又好又有太陽

但係...
果啲海風...凍到
吹左三個鐘,成隻手;硬哂
而家不停流鼻水,好辛苦呀
明明已經係太陽底,一啲暖都feel唔到

[寒風效應]

p.s不過好開心,見到梁慧恩 viann,好令女呀

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

回復 29# 的帖子

理論上係耳仔先,血管最少
早排有單個女人迷路,落車搵人求救點解搵唔番自己架車
俾雪埋左幾日,好彩既係d雪包住左佢形成左個保護層所以死唔去
不過要切左對腳

-1C............
今晚打老虎

咦, 有冇相睇呀?
我都有去離島行咗陣~好涼下~~~
引用:
原帖由 m4devastator 於 10-1-2009 21:49 發表
今日去左西貢海邊影鷹,好好好多+正
天氣又好又有太陽

但係...
果啲海風...凍到
吹左三個鐘,成隻手;硬哂
而家不停流鼻水,好辛苦呀
明明已經係太陽底,一啲暖 ...
眼光光~

引用:
原帖由 derek 於 10-1-2009 02:52 發表
昂平 ?? 師兄是360的職員 ??
小弟住昂平360旁.............
想死.....

引用:
原帖由 mujiadam 於 11-1-2009 12:17 發表

小弟住昂平360旁.............
想死.....
又空曠,又近海,鬼咩

今日打game又冇咩喎
唔係太凍又有太陽, ok喎

手手腳腳d爆哂冊 嘴唇又乾....>.<
人怕出名 芝怕肥/_\
▄︻┴┬?一 ..........☼ \>口</痛!

引用:
原帖由 阿芝 於 12-1-2009 01:03 發表
手手腳腳d爆哂冊 嘴唇又乾....>.
鬼叫你唔搽lotion,鬼叫你唔搽潤唇膏,鬼叫你....

41 123
發新話題