發新話題

新仔1問

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:19 發表
炮兵
點解唔去唐X九

我fd話唔好.....
同埋我前日去好似無l85....

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:33 發表
我fd話唔好.....
因為鋪頭方面我唔係好清楚

唔緊要~~
唔該哂師兄~~~~

點算呢-  -
...l85定g36c 好呢=______=?

引用:
原帖由 CHU123 於 11-2-2009 23:33 發表
我fd話唔好.....
唔系話唔好,系唔好信入面D salesman既話而已
信佢一成 雙目失明

引用:
原帖由 CHU123 於 12-2-2009 20:46 發表
點算呢-  -
...l85定g36c 好呢=______=?
依樣人人唔同喜好
但g36c就多d嘢加下
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

你個人高唔高... 高就l85

唔高就買g36c啦!

去唐x狗買槍就ok嫁.. 但喺就唔好信果度d友...
有次去唐x狗買bbloader... 聽到有條友買ebr mk14... 個sales話個size跟真數可以上真ya... 又話把槍個重量就喺= 真槍個重量.... etc...
有小小ark新手成分

引用:
原帖由 一等兵 於 12-2-2009 22:16 發表

依樣人人唔同喜好
但g36c就多d嘢加下
咁.....l85同g36c 可以有咩加呢....?
唔該哂~~

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 13-2-2009 02:23 發表
你個人高唔高... 高就l85

唔高就買g36c啦!

去唐x狗買槍就ok嫁.. 但喺就唔好信果度d友...
有次去唐x狗買bbloader... 聽到有條友買ebr mk14... 個sales話個size跟真數可以上真ya... 又話把槍個重量就 ...
.......無言......

咁....槍街有無話邊間黑店...白店....?

唔該哂~~

l85 可以+susat, 榴彈.
g36c可以+ red dot sight, acog.. 榴彈

many things that u can imagine....

回復 41# 的帖子

黑店主要有兩大間
個名PM左俾你

唔該哂咁多位師兄解笞我ge問題.....

引用:
原帖由 gabrielwong1991 於 13-2-2009 19:50 發表
唔該哂~~

l85 可以+susat, 榴彈.
g36c可以+ red dot sight, acog.. 榴彈

many things that u can imagine....
g36c邊止咁少野加,

RIS,鏡(落魚骨ge都ok),手柄,腳架(應該得),電筒,laser......
所有裝左好多條骨ge槍都有咁ge優點

發新話題