發新話題

新手買機 450D /D80???

引用:
原帖由 Elf 於 16-2-2009 20:15 發表
乜O記真係咁正
快門聲都好過人

引用:
原帖由 101653 於 17-2-2009 06:55 發表

快門聲都好過人
個人喜好je
為何要將世界分開兩邊,非敵即友。

引用:
原帖由 meteor貓 於 17-2-2009 04:29 發表
今日幫人問p記k-m 白色雙kit鏡都係6490(黑色5990)
for女仔用真係幾ok的~
白色佢話全球得3000部應該好難撞到色喇掛~
幾個星期內包黃

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 17-2-2009 06:57 發表

個人喜好je
唔係架....canon1系外既快門聲我硬係覺得同快門速度唔係好協調....

引用:
原帖由 101653 於 17-2-2009 06:58 發表

唔係架....canon1系外既快門聲我硬係覺得同快門速度唔係好協調....
lee d 野要用事實証明~~唔可以用個人的感觀去判定

引用:
原帖由 Kuznetsov 於 17-2-2009 07:07 發表

lee d 野要用事實証明~~唔可以用個人的感觀去判定
感覺上係遲緩囉....當然只係個人認為啦....

引用:
原帖由 101653 於 17-2-2009 06:58 發表

唔係唔協調既...我覺得唔似相機應有既聲囉..."

淨係得1系D聲入得耳

d3好聽過1d3喎
若法律本身就不公義,守法只會淪為社會不公義的助力而已。

引用:
原帖由 Elf 於 17-2-2009 16:30 發表
d3好聽過1d3喎
咁c記最好聲已經係1系啦嘛........

d700 ok 好聲

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 17-2-2009 19:52 發表

咁c記最好聲已經係1系啦嘛........
唔係ga 菲林果d好好聲ga!

引用:
原帖由 adrianyahk 於 18-2-2009 00:06 發表

唔係ga 菲林果d好好聲ga!
夠爽夠脆

引用:
原帖由 車厘子 於 18-2-2009 01:10 發表

夠爽夠脆
好聽過Nikon! Nikon d機械快門聲,塊反光版好似跌落黎咁..Canon A-1好似斬頭咁,chap chap聲!

快門我覺得最怪聽過既都係SONY,都唔知咩野聲黎

引用:
原帖由 亞延 於 18-2-2009 02:25 發表
快門我覺得最怪聽過既都係SONY,都唔知咩野聲黎
最怪?我覺得Canon apsc果d已經係最怪..

發新話題