發新話題

M14 EBR GBB

新場.....
好耐都無見過肥仔立同你啦!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

好多年前同佢地打過Game,佢地多數玩夜Game,時不時有d手作仔.
佢地近年改舊ye,vest都自已改.

立叔~
近年好勤力開工
我都好小見到佢
最近個次都係約埋一齊行山

引用:
原帖由 newbalance 於 4-3-2009 01:19 PM 發表
好多年前同佢地打過Game,佢地多數玩夜Game,時不時有d手作仔.
佢地近年改舊ye,vest都自已改.
你講呢件LBV 係啞真係自已改加 OK嗎

佢玩行山添呀!佬左喎!真係要叫佢立叔!
專幫"貧"友RE-SET~~"APS"波箱~

[quote]原帖由 armstong 於 4-3-2009 11:03 發表
仲EBR OUT

引用:
原帖由 ctmctm 於 4-3-2009 01:42 PM 發表

WO~c 兄 又係自制?
GBB 有好多新野出wo~我都入左支WE 買枝黎研究下law~out 唔out 就見仁見智 la~
無興趣

http://www.youtube.com/watch?v=T_5L-c00YXM&feature=related
尼支m134型d
唔知係咪同樓上果支一樣係自家製呢

整槍個師父真係好勁 ,睇上面D影片都知
人地做咩都快人一步 ,好多靚槍都係自己整

不過以我所知呢個師父好似係一位隱世高人
唔係"射冰"隊的人

記得早排有位高級玩家用真 ebr kit 改氣動
點知"射冰"隊有人未得人同意就拎左去影相
結果攪到位高級玩家要出聲明

槍e家野就真係無謂借人啦,搞壞左又唔好,搞花左又比人x,唔係自己d野睇下就算啦

2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字及簽名(諧音及圖片亦不可)或其他帶侮辱/挑釁性字句,違者將被處罰,屢犯者或以粗言辱罵/人身攻擊/挑釁其他版友者將被處罰,情況嚴重者將被永久禁言。
本帖最近評分記錄
  • Hkpolice-Psu 威望 -10 違規內容 2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字 5-3-2009 09:16
  • Hkpolice-Psu 金錢 -10 違規內容 2.嚴禁出現粗口,包括用字戶名字 5-3-2009 09:16

引用:
原帖由 armstong 於 4-3-2009 13:29 發表

你講呢件LBV 係啞真係自已改加 OK嗎
你果件$16888的 LBV-M有冇興趣改ma~
見d seal 改得好靚~

好多閃光彈

cqb 你都知我地好多野 連隊員價都知 相信你應該係前隊員哪
EBR單野我都屈左好耐 就襯呢次表白O下
由開始我已經同D隊友講 支EBR吾係我造 全部隊友都知
我只係幫手做下QC同幫頭幫尾 大家都知我只係識整M4同D手鎗仔咋
個師父真係好勁呀 佢係一位專科 M14同AK既夜鷹高手(係你吾識佢O者)
當時第一支M14出世果陣 大家都非常開心 即時就影相上網分享
而佢性格低調吾喜歡亮相 師父就親自渣機叫我同支EBR影相 好多人就咁誤會係我
而那位高級玩家亦誤會了 事後講返 大家都係一笑致之冇再提起

cqb你都好關心我地 幾年前既舊事再重提 你都算有心人啦
話多個秘密你聽 有好多支EBR都賣左出HK

引用:
原帖由 ctmctm 於 4-3-2009 11:38 PM 發表
你果件$16888的 LBV-M有冇興趣改ma~
見d seal 改得好靚~
seal team 改LBV-M 我真係未見過
俾D相同資料黎睇下 得嗎

lbv m 相一張
還掂你咁有心改vest,改改佢lo

發新話題