發新話題

Gundam Online 原來已經有得玩

各位有玩GUNDAM ONLINE既POST下個名,到時見到大家打過招呼
我叫小雲子
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-6-2009 23:16 發表
各位有玩GUNDAM ONLINE既POST下個名,到時見到大家打過招呼
我叫小雲子
洗唔洗又響名前面加[CGF]

引用:
原帖由 亞爾多 於 2009-6-12 11:17 PM 發表

洗唔洗又響名前面加[CGF]
唔識點改名,我都想叫[CGF]小雲子,開房果陣可以改CGF開頭
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

引用:
原帖由 小雲雲 於 12-6-2009 23:23 發表

唔識點改名,我都想叫[CGF]小雲子,開房果陣可以改CGF開頭
算啦反正無打算玩

我比較想玩之前日本出左好耐個隻的說

我個名 Westdog
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

我都係叫 "路比"

路比兄幾時上線,同依家幾級??

CGUE真係好好用
果兩枝穿甲彈機槍超強

我玩台版~
重炮手好廢,,唔好比佢個樣厄左.........彈數少,,機動又慢...........
delete

引用:
原帖由 小雲雲 於 18-6-2009 21:57 發表
路比兄幾時上線,同依家幾級??
引用:
原帖由 derek_lok 於 18-6-2009 22:37 發表
我玩台版~
重炮手好廢,,唔好比佢個樣厄左.........彈數少,,機動又慢...........
不過上彈幾快喎

回復 42# 的帖子

飛得勁耐.......
freedom都唔弱

引用:
原帖由 路比 於 2009-6-19 10:12 AM 發表
飛得勁耐.......
freedom都唔弱
上次睇日本果條片仲勁,人都未見就射,兩炮死=.=

你都快d升高d一齊打啦

發新話題