發新話題

想問下有冇聲優迷???

井上麻里奈
喜多村英梨
伊藤靜

另外想問一問....咁多位師兄有冇印象....
咸豐年前有套野叫舞HIME / 舞乙HIME....
入面有條女叫杉浦碧....橙橙地既頭髮仲要係馬尾既....
舞HIME入面佢係老師....舞乙HIME係唔知咩Q野族長....
拍檔係顎天王....
好喇....咁究竟配果個角色個聲優係邊個??
謝謝....

引用:
原帖由 101653 於 20-5-2009 21:33 發表
咸豐年前有套野叫舞HIME / 舞乙HIME....
入面有條女叫杉浦碧....橙橙地既頭髮仲要係馬尾既....
舞HIME入面佢係老師....舞乙HIME係唔知咩Q野族長....
拍檔係顎天王....
好喇....咁究竟配果個角色個聲優係邊個??
謝謝....
田村フろベ

花澤香菜最高!!

引用:
原帖由 ZaMaR 於 23-5-2009 16:21 發表
花澤香菜最高!!
平野 綾 最高!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 auhokan 於 23-5-2009 16:27 發表

平野 綾 最高!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ...
你唔係話釘弓架咩-,-

引用:
原帖由 MKL04438 於 27-5-2009 11:28 發表

你唔係話釘弓架咩-,-
...釘「宮」
還是平野比較好...

引用:
原帖由 auhokan 於 27-5-2009 12:54 發表

...釘「宮」
還是平野比較好...
比較正常...

AYA大人長期處於人氣榜第一位呀XD
(唔通同佢近排不停出寫真集有關!?!?!?!?I love you簽名會呀><我要去呀><)

咦咦,這是什麼?!?!

夠啦…知你買到set me free啦…
好可惜果時我冇錢買><

野中藍好萌

我比較喜歡名塚佳織(在strike witches中,她配的莉涅十分可愛
最喜歡都是園崎未惠(特露特姉

來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

名塚佳織....我只記起日和入面....

引用:
原帖由 tinchauy 於 25-7-2009 14:32 發表
我比較喜歡名塚佳織(在strike witches中,她配的莉涅十分可愛
最喜歡都是園崎未惠(特露特姉
呢張同人圖真係好同人(官方D畫既手指未開槍係直既)

我份人鐘意聲優多於角色
我鐘意菲特把聲,唔鐘意水樹奈奈

引用:
原帖由 m4devastator 於 8-5-2009 19:17 發表
我都聽過平野綾把聲

好cutie

個樣就仲正,索妹一名
五吖

發新話題