36 123
發新話題

小巴上把玩手槍

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 10-5-2009 11:38 發表

我諗呢個問題同d人無啦啦o係巴士上面打飛機一樣, 係無影響到人呀, 咁唔通你又只係走去同佢講聲  "喂, o係車上面打飛機好似唔太好咁wor~"  咁?

槍, 無人知係玩具定真槍, 無人知入面有無彈, 無人知有無殺傷力,  ...
最恐怖唔係小巴上面打飛機,而係佢會對住個椅背都打到飛機.....

引用:
原帖由 118048 於 16-5-2009 01:07 發表

最恐怖唔係小巴上面打飛機,而係佢會對住個椅背都打到飛機.....
之前睇新聞都有, 話有條友係巴士定小巴打飛機, 打左落人地條裙道, 比人拉左

引用:
原帖由 118048 於 16-5-2009 01:07 發表

噤前面果個慘d喎
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

回復 33# 的帖子

咁以後座小巴要座最後啦~大把野睇~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 auhokan 於 10-5-2009 08:49 發表
沒入氣,沒入彈,我想不會發射吧。
我的意思不是說他的做法沒問題,
而是報警實在不是一個好的處理方法。
有陌生人將部相機放係閣下女性朋友裙底下面 , 鏡頭向上影相 , 佢聲稱無開機 , 無菲林/無記憶卡
你係朋友 , 你報唔報警 ??

我唔會可憐佢唔識就放過佢 , 一個普通人一定要有最基本既邏輯
識 , 佢就係犯法
唔識 , 佢就係白痴

一係要佢去受
一係要佢去醫

引用:
原帖由 loop2 於 8-5-2009 23:56 發表
唔明點解你去到RB唔即時大叫”GUN, He 's got a GUN"  而只係影相呢?
應該即刻大叫 "槍下!!! 他有槍阿!!! 唔好射我丫!!!"

咁他就

36 123
發新話題