發新話題

想問吓有冇師兄砌過支M16A2 Carbine

引用:
原帖由 嘉誠 於 12-5-2009 00:26 發表

~剛剛睇完了~!!全部無貨~!!
~砌一支超貴~!! ~儲多少少錢再算~!!
唔駛架~你有無問下名記有無得幫你訂呀?齋睇有咩用?

引用:
原帖由 geoprotex 於 11-5-2009 22:40 發表
呢支係GP出嘅

A2 carbine should install Xm177's stock,isn't it?
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 hermanht 於 11-5-2009 20:55 發表

姐係咁?
Marui???
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 hkpdswat 於 12-5-2009 18:10 發表
呢枝都正..
Post自生果日報
呢枝有機會係真正「M4」
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 12-5-2009 21:25 發表

Marui???
正是~ 之前放幾次都放唔出(都成4,5,6年前), E+都係留番自己玩~

引用:
原帖由 bravohk 於 12-5-2009 20:47 發表

唔駛架~你有無問下名記有無得幫你訂呀?齋睇有咩用?
~未有錢幫襯,唔好意思問....... 費事俾人話我混吉~!!

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 12-5-2009 21:24 發表

A2 carbine should install Xm177's stock,isn't it?
A2 carbine early version was installed XM177 style stock. My one is the latest version.

唔知禁係唔係

引用:
原帖由 74301 於 13-5-2009 07:58 發表
唔知禁係唔係
~師兄~!!你好陰毒~!!仲要加個203~!!! ~想毒死人咩~!!

Don't want to use 203?
try this the masterkey

引用:
原帖由 -l- 於 13-5-2009 10:15 發表
Don't want to use 203?
try this the masterkey
red cross
鵰。豹。狸。獅。狒

~放心兩位~!!我發吓癲姐~!! 我唔會用架~!!

其實有冇出過M4 carbine槍身?
今晚打老虎

M4 同m16 卡賓最大分別莫過於準星
m4 可解出黎m16唔得
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 Marsses 於 13-5-2009 16:42 發表
其實有冇出過M4 carbine槍身?
所有m4系列已經係carbine…
鵰。豹。狸。獅。狒

發新話題