43 123
發新話題

呢獲我破財啦…國產出USP呀…

又係時下一般新手既心態...
見親乜都心諗...如果有copy就好啦......
永遠唔會諗下點樣勤力d儲錢去買真品...

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 14-5-2009 05:12 發表
儲錢去買枝打.45...

回復 31# 的帖子

儲錢去買枝真   ................... (新手)

正呀~不過仲有枝p226,又有枝鏡未買@@

引用:
原帖由 eagle_rrv 於 14-5-2009 05:12 發表
打wargame用真品壞左就慘啦= =
學生哥真係好難儲幾千蚊買鏡架@@又說服唔到啊爸啊媽

有錯請指教...

ksc係膠身!

唉,台版都只係$650,為什麼要買支COPY呢?

please advise where to buy... thanks.... found for a while...
only KSC USP Compact available now.... if not... the price around 8xx to 9xx in gun street....
and no extra mag to buy as well.... or else... system 7 is expensive... almost around 1K

平有平玩貴有貴玩姐
世上邊有人唔貪心?有錢邊個唔想要?

引用:
no offence,
but may I ask what difference would it make using a copy and a real scope on a toy which only shoots up to like 25m?

引用:
原帖由 kken 於 16-5-2009 18:55 發表

no offence,
but may I ask what difference would it make using a copy and a real scope on a toy which only shoots up to like 25m?
玩具果支望入去會覺得「礙眼」
不過你想知邊方面既分別呢?
好多分別喎
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 Eddiem249 於 15-5-2009 00:12 發表
唉,台版都只係$650,為什麼要買支COPY呢?
where to buy?  Thanks !!

國內產品平靚正(不只玩具槍), 生產力強, 但可惜沒有能力設計, 只輪為反版大國

皇家空軍

43 123
發新話題