發新話題

二戰重演活動--<最後戰爭>

好正。。。。。。。。。。。。。。。。

我都係覺得太清..同埋D槍太新...@@

請問枝garand係唔係hudson嗰枝
有冇師兄知而家邊度重有得賣
Many thanks

引用:
原帖由 denniscty 於 28-5-2009 20:28 發表
請問枝garand係唔係hudson嗰枝
有冇師兄知而家邊度重有得賣
Many thanks
no is marushin gas m1 garand...8mm

引用:
原帖由 阿堅 於 28-5-2009 20:40 發表

no is marushin gas m1 garand...8mm
Is it blowback version or not?
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 loki 於 28-5-2009 20:15 發表
我都係覺得太清..同埋D槍太新...@@
係就係清D...
不過槍新好正常....
D 槍舊極咪幾年,新好正常,大多數都係新槍.....e架舊姐....就65年前就唔係咁講
再加上美佬101係44年先落場...
係訓練營內D槍可以整得幾舊...

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 28-5-2009 20:43 發表

Is it blowback version or not?
marushin有出過冇blowback m1 garand咩?
m1卡賓就話有冇blowback

引用:
原帖由 LCW 於 18-5-2009 16:27 發表
《最後戰爭》正式作品其中兩幅
呢張真係冇得彈啦

回復 36# 的帖子

學傻貓貓話事解:"我係扮1944年嘅二戰德軍,唔係2009年嘅二戰德軍....."

“用我們的雙手,向那黑暗專制的另一邊傳播自由!
啊!自由的人民啊!我們是永遠征服不了的!”

引用:
原帖由 HKVC 於 28-5-2009 23:59 發表
學傻貓貓話事解:"我係扮1944年嘅二戰德軍,唔係2009年嘅二戰德軍....."

講得好啱,六十幾年前咩都係新野,所有係廠出黎既野都即刻落部隊...
唔新就奇,就算用到打完二戰,都係6年....
有好多由打完二戰比人收藏起都仲好新

好似e支M1,好舊咩?但佢可能仲經歷過韓戰越戰等...

引用:
原帖由 阿堅 於 28-5-2009 20:47 發表

marushin有出過冇blowback m1 garand咩?
m1卡賓就話有冇blowback
丫係
記錯左
心愛的太多∼要買的數不清楚

師兄, 借圖玩玩~~

附件

29-5-2009 01:00

29-5-2009 01:00

引用:
原帖由 龍先生 於 29-5-2009 01:00 發表
師兄, 借圖玩玩~~

好似係書度scan出來咁

引用:
原帖由 HKVC 於 29-5-2009 01:01 發表

好似係書度scan出來咁
哈, 會唔會搞到舊得滯呢?

引用:
原帖由 龍先生 於 29-5-2009 01:04 發表

哈, 會唔會搞到舊得滯呢?
幾好feel呀~~
我見幾位師兄改都唔同風格,各有特色~~

發新話題