發新話題

MP5K - 所有牌子資料收集區

引用:
原帖由 keane 於 18-5-2009 21:52 發表
想打既打唔到, 唔想打既會打到 .... 隨時有意外收穫
打到前面既女隊員打到呀呀聲

引用:
原帖由 飛哥仔 於 18-5-2009 21:54 發表

打到前面既女隊員打到呀呀聲
呀~~呀~~呀~~

好....好痛呀~~

唔好咁大力啦

叫bingo算啦

係咪咁?

說了再見才發現再也見不到

我不能就這樣失去你的微笑

引用:
原帖由 donaldx666 於 18-5-2009 13:22 發表
MP5K - 所有牌子資料收集區我想買支K仔...做緊reserch....貴平唔係問題....最緊要值~

順手希望幫到其他想買K仔的人~

Galaxy G5K

原裝力 : 2面

出旦速度 : 有D師兄話偏慢,用K仔專用鋰電可解決

有咩跟 : (詳細唔記得左,有冇師兄代答??thx~)

改裝 : 抄馬記,應該用到馬記野....不過有好多師兄話要改好煩~

價錢 : SSP $3XX....幾抵玩

仲有其他牌子...有冇師兄可以講下...最好詳細D啦
我知道的仲有 CA , 馬老二....仲有冇???
Marui MP5K is the best choice
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:
原帖由 westdog 於 18-5-2009 18:31 發表
我支k仔只換彈弓 only~
馬記內管一向都無問題,可以話係6.08精密管~
It should be 6.05

引用:
原帖由 wester 於 18-5-2009 20:12 發表
係呀,集彈性比較低......在野外十米以經好難擊中人......
CqB會好D,但係我覺得Vz61重好.........
你估下E支彈性有幾低
你企200尺比我打番一疏先好講呀小朋友

引用:
原帖由 wester 於 18-5-2009 20:16 發表
打鋰電啦,好玩好多嫁!
打13.2V NiMH好玩過條11.1V多多聲啦

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 19-5-2009 04:49 發表

你估下E支彈性有幾低
你企200尺比我打番一疏先好講呀小朋友
?v=0
加長左內管係唔同D

引用:
原帖由 wester 於 18-5-2009 20:12 發表
係呀,集彈性比較低......在野外十米以經好難擊中人......
J神, 你係咪比人呃左呀? 十米都打唔到人一定係你問題. G記K仔我都有兩支, 原裝射程對K仔來講係出乎意料的好.

點解講咁耐都冇人講到重點? 而且仲忽略左最重要ge野?

佢個傘齒角度係自家數, 所以摩打齒角度都係自家數, 有D人是但塞隻摩打入去打兩槍就冇左, 就係道話支槍渣, 真係唔知邊個渣...

而且個原裝摩打都係十分慢, 我唔明點解明明可以用短or中軸摩打都仲要用長軸, 連馬馬都係咁.

你換摩打就要換埋傘齒. 仲有佢原裝的金屬杯士垃圾到唔洗恨. 都係一個點解唔耐用ge理由. 杯士都要換, 而且波相好窄, 冇咩空間比你set齒. 本來我會話如果你打算買馬記之後換齒換波相的話, 我就叫你不如買國狗, 反正都係換曬. 但係G記D金屬parts的表面處理真係好差, 你可以等下屍馬, or 買屍A都可以.

仲有, 如果你係做緊reserch, 做乜野你only post得一支出來?

引用:
原帖由 keane 於 19-5-2009 05:54 發表

加長左內管係唔同D
入面係短管

引用:
原帖由 hermanht 於 19-5-2009 09:17 發表

J神, 你係咪比人呃左呀? 十米都打唔到人一定係你問題. G記K仔我都有兩支, 原裝射程對K仔來講係出乎意料的好.

點解講咁耐都冇人講到重點? 而且仲忽略左最重要ge野?

佢個傘齒角度係自家數, 所以摩打齒角度都係自家數, 有D人是但塞隻摩打入去打兩槍就冇左, 就係道話支槍渣, 真係唔知邊個渣...

而且個原裝摩打都係十分慢, 我唔明點解明明可以用短or中軸摩打都仲要用長軸, 連馬馬都係咁.

你換摩打就要換埋傘齒. 仲有佢原裝的金屬杯士垃圾到唔洗恨. 都係一個點解唔耐用ge理由. 杯士都要換, 而且波相好窄, 冇咩空間比你set齒. 本來我會話如果你打算買馬記之後換齒換波相的話, 我就叫你不如買國狗, 反正都係換曬. 但係G記D金屬parts的表面處理真係好差, 你可以等下屍馬, or 買屍A都可以.

仲有, 如果你係做緊reserch, 做乜野你only post得一支出來?
我又5會咁諗喎
我買支Marui番黎淨係要左套Contact,Triger同波箱殼

引用:
約你又唔出黎 , 我就用 MP5K 同你枝 MP5K 對過~~

我做research得呢支資料最詳細......所以希望有D熟K仔的師兄幫幫手

引用:
”集彈性”
講集彈性好
散彈啦

”在野外十米以經好難擊中人”
唔係喎,我枝槍得一面力,粒彈去遠d都比吹走,但我都擊中人
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

引用:
原帖由 側衛 於 19-5-2009 13:25 發表

”集彈性”
講集彈性好
散彈啦

”在野外十米以經好難擊中人”
唔係喎,我枝槍得一面力,粒彈去遠d都比吹走,但我都擊中人
10米係得33尺
Maruzen PPK\S都45尺啦

ZA個支....師兄們又有咩評價??????

發新話題