發新話題

G&P vs INOKATSU

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 12:13 發表

我當然唔識自己整槍啦...我係自己執料,跟住俾銃工整,因為知道佢啲手工好
噤咪得.宜家上網搵下資料,睇下你想砌咩的款
之後就睇下人地點砌,睇下d report...邊隻料好
之後就寫list,拎去統工...

SUPER VER.只係尾頂個d野重左.....blowback勁左
同埋隻匣改良左....多左d pin (可能會唔流氣呱)

唔係......用番舊ver.
super ver.九成4k幾5k....比gp重貴
重要大把野換.....我就係由delta版自己砌的
比條數你睇睇.......槍 2600 + 金身1200.....已經3800了
重係未計d hammer, hammer lock, sear, mag catch, blot lock等等等等
點計都唔會比一支gp成槍抵
所以買gp一定好過wa.....無點你的
如果你想自己慢慢upgrade的話....都係用gp好.....d件唔要放番出黎都得

至於ino好定gp.....我覺得一樣
因為本身兩支都唔係好好打.....都係要改下的
3800的gp換下bolt, 換下hop......同ino改好應該差不多呱
不過ino係真數lo......睇你介唔介意.....同鐘唔鐘意佢個身d處理

莫講話儲一兩個月
諗好唔好買都諗半年啦
而家啲「青少年」真係財大氣粗

引用:
原帖由 denniscty 於 24-5-2009 13:49 發表
莫講話儲一兩個月
諗好唔好買都諗半年啦
而家啲「青少年」的父母真係財大氣粗

其實如果有返2個錢...我建議買INOKATSU

咁如果prime 同 ino比又邊個正d 呢? 兩個金身係咪都係真數呢?

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 03:11 PM 發表

點解gp唔用super ver,要用返舊ver
你唔sd個e-mail比gp問問?

回復 41# 的帖子

相信會同we 個隻夾一樣. boom, 爆左.

引用:
原帖由 Louis@銃之達人 於 24-5-2009 15:11 發表

點解gp唔用super ver,要用返舊ver
gp出個陣係得舊ver
wa之後先出super ver. ga大佬
你唔好扭計la....blowback太勁會影響你發育ga
況且用gp個hr尾頂咪一樣....新個批成槍都包埋la已經

引用:
原帖由 ayaka 於 24-5-2009 20:22 發表

gp出個陣係得舊ver
wa之後先出super ver. ga大佬
你唔好扭計la....blowback太勁會影響你發育ga
況且用gp個hr尾頂咪一樣....新個批成槍都包埋la已經
我就係因為粒尾頂而換prime身
Helium-3 將會令人類文明到達另一個境界!!

發新話題