發新話題

槍街第x手猛料!

引用:
原帖由 louisli 於 22-5-2009 10:36 AM 發表

我想要法系
法系一向比德系都少廠出
睇黎師兄都要慢慢等

引用:
原帖由 於 22-5-2009 11:16 發表
  我睇唔到我睇唔到我睇唔到.....

我就黎要爆啦
Buy la buy la,
you buy, I buy.  

you爆, I爆!!

引用:
原帖由 於 22-5-2009 12:17 發表

凡事都唔好咁沖動 睇下其他師兄有咩評價先..哈哈
From experience with their M4…I think the system is reliable for skirmishing…..

but I got no say on the mag……

到底咩叫銅芯震震狗
我要FN 2000 呀

引用:
原帖由 ACYY 於 22-5-2009 13:05 發表
到底咩叫銅芯震震狗
我要FN 2000 呀
係 空心爆彈震震狗個朋友(敵人?)~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 westdog 於 22-5-2009 13:29 發表

係 高速碎"紙"機個朋友(敵人?)~

我想要支MP7/MP5多D

引用:
原帖由 loop2 於 22-5-2009 01:45 PM 發表

係 高速碎"紙"機個朋友(敵人?)~
唔好理人點睇啦,..我地有我地玩姐..
咩槍都有缺點,我點都唔信有枝100%完美既槍.
我只係覺得wa系統同真槍有到真係好似.....

就係好易壞 我講笑咋唔好插呀

引用:
原帖由 PDF 於 22-5-2009 11:01 發表

法系一向比德系都少廠出
睇黎師兄都要慢慢等
何只少廠
根本得支famas marui響91年出過....雖然話有改良冇停產

AUG
SA80
努力減肥,越減越肥......._|-|0

引用:
原帖由 westdog 於 22-5-2009 13:29 發表

Orz
到底係咩... 係唔係因為會睇到氣缸?

唔知幾時先有mp5呢
Ken's Custom Magpul M4  

個狗射果時可以睇到銅色嫁東西, 可以模擬真子彈上膛wor ^_^

lock bolt之後.... 哈哈哈... 個子彈唔識飛出來gee???

發新話題