45 123
發新話題

小評RS SVD(有圖)

引用:
原帖由 1392 於 29-5-2009 11:48 發表
小弟不才!有個愚問!!
支鎗出廠時準繩度這麼高,如果換彈弓會唔會影響準繩度?
謝謝!!
理論上唔會!但今次輪到小弟不才請問有冇試過

30米觀塘某cqb場都有,可以叫佢熄冷氣風扇做測試law.我遲下會試.

my office have 30m long!!

請問師兄呢枝SVD用左幾多大洋買 ?
小弟愛上了他~

有得買拉?
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

樓主,我想代朋友問你:
重嗎
槍聲好聴嗎
鏡是黒色嗎(`飯’光......)
THX
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

回復 36# 的帖子

是真槍重量,連鏡16磅走唔甩.
鏡係灰色

引用:
原帖由 hsbc 於 4-6-2009 00:42 發表
是真槍重量,連鏡16磅走唔甩.
鏡係灰色
真係拿住包米跑山

引用:
原帖由 hermanht 於 4-6-2009 00:46 發表

真係拿住包米跑山
咁用真槍果D人點
心愛的太多∼要買的數不清楚

RS SVD 分體爆波箱 (有圖)

早幾日得閑得滯,我又好頂唔順佢的'尖叫',所以我爆左佢

其實佢好實淨但係只要你用心了解佢之後你會發現佢好好拆!又好好裝,我將佢拆骨之後SET齒,裝返都無話有任何整花,變形,鬆散呀咁樣,
唔同0既係佢而家唔再尖叫啦,FITFIT聲~~~正

不過佢原裝都有SET過齒.有隻齒單邊就落左3塊介子 我又唔明點解唔落塊厚D啦...總之我拆開之後4隻齒一共有11隻介子,而家我只落返9隻啫 不過順過佢之前蹯

本帖最近評分記錄

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 4-6-2009 00:47 發表

咁用真槍果D人點
個個都系特級大隻,因為系士兵阿媽

回復 40# 的帖子

哈哈哈哈哈

咁快到手

師兄   我係新手

想問支rs svd係唔係半自動

姐係射完一粒唔洗上膛再射

射到冇再換匣再上膛架?

引用:
原帖由 misskinmiss 於 10-6-2009 22:21 發表
師兄   我係新手

想問支rs svd係唔係半自動

姐係射完一粒唔洗上膛再射

射到冇再換匣再上膛架?
半自動
(一下一下,唔係連射)射-射-射-射-射-射-射-射-射-射-換匣-射-射-射-射-射-射-射-射-射-射(rs svd)
手動
手動上膛-射-手動上膛-射-手動上膛-射-手動上膛-射-手動上膛-射-手動上膛-射-換匣
09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

45 123
發新話題