發新話題

終於搞掂支 SR16啦!!!

我會再mount 前d

引用:
原帖由 ddlkh 於 16-6-2009 12:03 發表
我會再mount 前d
個ADM recon mount 係晤係前後掉轉左?

引用:
原帖由 loop2 於 16-6-2009 12:04 發表

係......

M14 條骨去到咁前....要反轉先fit

引用:
原帖由 ddlkh 於 16-6-2009 12:06 發表

係......

M14 係骨去到咁前....要反轉先fit
OIC

引用:
原帖由 loop2 於 16-6-2009 12:04 發表

(P.S. 其實個mount係 LARUE SPR 1.5... )

lafool......  ...too expensive la...I bought ADM.

引用:
原帖由 loop2 於 16-6-2009 12:11 發表
lafool......  ...too expensive la...I bought ADM.
how much for ADM?

引用:
原帖由 ddlkh 於 16-6-2009 12:13 發表

how much for ADM?
infact... also expensive...

may i ask how much

喂樓主,你唔係喺隔離台叫人買G&P既咩
做乜自己硬枝咁既合成獸出黎!

引用:
原帖由 紗夢 於 16-6-2009 10:47 發表
依家好似一個盔甲騎士,但下身著條迷彩波褲咁款
大佬,呢個回覆我睇完真係笑到標眼水  
signature oversize

我又黎....好想要支沙色m900
不過真品太貴....copy又太醜

附件

16-6-2009 14:10