發新話題

[口痕] 解放軍軍糧

回覆 30# 的帖子

thank you jelly兄:
sorry!老人家長氣問清楚D:
每種餐是否包括有兩個饭...............?
A 餐:雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........
thank you!

HAPPY SHOOTING
I"ll be back..................
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:09 發表
thank you jelly兄:
sorry!老人家長氣問清楚D:
每種餐是否包括有兩個饭...............?
A 餐:雜錦炒饭有否牛肉成份.......?sorry 軍醫戒牛..........
thank you!

I"ll b ...
我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 16:51 發表
咁乾糧有冇得訂................

I"ll be back..................
乾糧就唔知喇...不過C set都有一包壓縮乾糧.
成份真係要問問賣果位喇.
MKL04438兄召喚!

1) Winston 05 - 2包 (A set).
2) 軍醫兄 - 2包.

如A 餐:雜錦炒饭無牛肉成份就訂夠3包...........

thank you jelly兄....

另外乾糧 how much ,訂幾包玩吓也好...................
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 17:11 發表

我幫你問下MK
我都唔食牛。。。。。夠9個人的話我又訂一包先XD
而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

2) 軍醫兄 - 3包 (A set).

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 17:15 發表

而家都有4包喇喎, 加埋jelly兄都過左一半啦~

2) 軍醫兄 - 3包 (A set).
唉。。。。上個月好多人訂。。。。早知果時訂埋。。。。= =

如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如A 餐:雜錦炒饭有牛肉成份就唔要A,只要一包(C set)
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

OK
搵唔到MK。。。。。 失左蹤???

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:22 發表
如無牛肉成份就=3 包 A  , 再 加 1 包 C

THANK YOU!

2) 軍醫兄 - 3包 (A set) + 1包 (C set). (如果A仔無牛肉)

仲有無? 有嘅師兄可以自己加名同數量~

OVER ..............MKL04438兄請通話、MKL04438兄請通話...........OVER ..............OVER ..............

THANK YOU!

引用:
原帖由 T-800 於 24-6-2009 17:29 發表
OVER ..............MKL04438兄請通話、MKL04438兄請通話...........OVER ..............OVER ..............

THANK YOU!

佢MSN都冇ON,,電話又唔通。。。。唔通俾II捉左。@@

引用:
原帖由 jelly鞭 於 24-6-2009 17:37 發表

佢MSN都冇ON,,電話又唔通。。。。唔通俾II捉左。@@
..................

I'll be back..........

係係係…返黎啦…頭先出左街整槍,sorry...(電話唔通?可能你撞正我搭緊lift...定你打錯電話呀XD)

A餐入面個什錦炒飯,我食唔到有牛肉,入面同腊腸炒飯冇分別…都係豆呀,臘腸呀,燒肉呀咁

令外一包軍糧入面A餐同B餐都係有兩個飯,而C餐就一個飯+一個壓縮乾糧

希望幫到你^^
砌夠十包就訂得架啦我^^

回覆 43# 的帖子

ok!
(1) Winston 05兄 - 2包 (A set).
(2) 軍醫 - 3包 (A set)
(3) 軍醫 - 1包 (c set)
仲有無? 有嘅師兄可以自己加名同數量~
sorry Winston 05兄,講埋您果份..............

I'll be back..........

引用:
原帖由 winston05 於 24-6-2009 16:42 發表

餐單如下:
a餐谱:自热什锦炒饭(280克)、自热腊肠炒饭(280克)、香辣酱(10克)
b餐谱:自热豆角牛肉炒饭(280克)、雪菜肉丁炒饭 ...
我想問:

我訂1個A餐得唔得

發新話題