發新話題

CGF Gun & Girl 影會..Round 1

但有冇多架車?一架唔夠坐
我不是攝影高手,更不是攝影的新手,我只是揸住相機的笨蛋

我未知12號o個日會唔會有野要做
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

咁......星期二好復實人數啦!!!!
因為要預model.....
5人或以大, 1 個model, 5人以上, 兩個model, 上限10人

同大家要諗做型啦!!!!!!!!!!!!!!!

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 02:56 發表
咁......星期二好復實人數啦!!!!
因為要預model.....
5人或以大, 1 個model, 5人以上, 兩個model, 上限10人

同大家要諗做型啦!!!!!!!!!!!!!!!
未報又想去的快D報,報左的唔好放飛機.......唔好得過吹字
唔係人地搞活動的會好難做架..........

i go i go !!
(除非真係太多人,又唔夠Model 喇,因為我遲報)

引用:
原帖由 ATM 於 5-7-2009 16:02 發表
i go i go !!
(除非真係太多人,又唔夠Model 喇,因為我遲報)
人多Model小的話,咪當去吹影相經囉

引用:
原帖由 亞龍 於 5-7-2009 16:27 發表

人多Model小的話,咪當去吹影相經囉
咁同有得睇無得食,有咩分別?

宜家已報名人數:
龍哥 X 3
積夫
ATM
莊家兄未知.......
已確定影師5名

另加小弟及朋友兩名打雜......

已咁嘅情況有兩個option:
Option 1.  請一名Model妹妹, 可作性感做型, $500/4hrs(以六人計, 每人約$84)
好處: 當然是較便宜啦....
壞處: 一個囡囡要應付5~6名哥哥, 會較吃力, 可能會影響表現
Option 2.  請兩名Model妹妹, 一個可作性感做型, 另一只作普通做型, 合共$900/4hrs(以六人計, 每人$150)
好處: 囡囡只需應付3名哥哥, 易搞D, 同埋................我唔洗煩......
壞處: 當然是較貴啦....

請大家投票決定吧.....

另外, 做型方面
積夫師先有三個:
1. 「大搜查之女」G4/OL 做型
2. 「何超」Sniper look
3.  暴露者羅拉...........

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之女」look.......未必啱用, 其他兩個...無意見.....

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:47 發表
另外, 做型方面
積夫師先有三個:

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之 ...
+幾歲...校服+P90 Gunsliger Girl
比枝BIO hazzrd版 M92 = Jill

係呢道搵sample la
http://www.civiliangunner.com/cg ... &highlight=girl

引用:
原帖由 ATM 於 5-7-2009 19:29 發表

+幾歲...校服+P90 Gunsliger Girl
比枝BIO hazzrd版 M92 = Jill

係呢道搵sample la
http://www.civiliangunner.com/cg ... &highlight=girl
For Jill...the main problem is the clothes....I have the Bio hazzard M9....

佰五蚊一D都唔貴,去馬La

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:37 發表
宜家已報名人數:
龍哥 X 3
積夫
ATM
莊家兄未知.......
已確定影師5名

另加小弟及朋友兩名打雜......

已咁嘅情況有兩個option:
Option 1.  請一名Model妹妹, 可作性感做型, $500/4hrs(以六人計, 每 ...
唔好計我住,我唔知會唔會臨時去影水著寶寶
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 queen 於 5-7-2009 18:47 發表
另外, 做型方面
積夫師先有三個:

大家仲有無提意??

個人意見...因兩位囡囡都係得+幾歲, 着suit嘅「大搜查之 ...
戶外咁著加上7月天,普suit佢地d 狀態會跌得好快

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 6-7-2009 00:51 發表

唔好計我住,我唔知會唔會臨時去影水著寶寶
借個證比我幫你影水著寶寶啦

發新話題