發新話題

無意見睇到篇野

我想玩大板牙........

回覆 28# 的帖子

係,仲要貴到痴哂線,十蚊局

引用:
原帖由 boni 於 24-7-2009 09:16 發表

唔係呀, o係架過山車附近先有ga...
i miss 棉花糖 toooooooooooooo
太古城果陣除我仲記得.......

引用:
原帖由 Boniface 於 24-7-2009 10:43 發表
我想玩大板牙........
我果次同同事係上海玩大板牙玩左成舊水人仔....

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-7-2009 10:55 發表

太古城果陣除我仲記得.......
冇錯... 佢陣味太特別啦~~

尖咀的搖控船, 救火機. 太古的過山車. 樂富的超高長頸鹿...

附件

24-7-2009 11:25

24-7-2009 11:25

全部未玩過
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Mr.X 於 24-7-2009 11:25 發表
全部未玩過
証明左你係小朋友..........

引用:
原帖由 hermanht 於 24-7-2009 11:20 發表
尖咀的搖控船, 救火機. 太古的過山車. 樂富的超高長頸鹿...
我淨係去過太古咋... 尖沙咀都好似有.
其實以前有幾多間呢?

屯門的遙控車(有軚的)+埋電力車   兒時最佳玩意
自從幼稚園參觀過一次之後我就愛上左那處  我90年代人來的
我屋企都應該有一大袋金幣
之後去過冒險樂園完全係兩回事

當年中學都日日係淘大果間,睇d校隊玩足球pk

引用:
原帖由 路比 於 2009-7-24 11:44 AM 發表
當年中學都日日係淘大果間,睇d校隊玩足球pk
點只丫,仲有玩保齡球丫
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

冒險樂園好有賭場feel囉~

歡樂天地真係似遊樂場多d~
delete

發新話題