發新話題

(+貼相)WESTER’S GAME戰後吹水

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 20:36 發表

X神同X神表哥.....
其他人可以姐樣....
除左X神同X神表哥
x神好cool
------------------------------------------------------------------------------

降傘區
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 26-7-2009 20:35 發表
我都唔知我殺佐幾多個,好似一個,又好似一個都冇
有啲人好似射中咗 又會跑又還火...係我睇錯?
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 阿堅 於 26-7-2009 20:37 發表

see #27
邊個打邊個
可否TAG一TAG

引用:
原帖由 surefire0828 於 26-7-2009 20:38 發表

有啲人好似射中咗 又會跑又還火...係我睇錯?
哈哈,你係唔係M249個位??
------------------------------------------------------------------------------

引用:
原帖由 AL 於 26-7-2009 20:38 發表

邊個打邊個
可否TAG一TAG
Rear one is OUR GOD!!!!
心愛的太多∼要買的數不清楚

引用:

邊個打邊個
可否TAG一TAG
後面個個係X神

引用:

邊個打邊個
可否TAG一TAG
着acu係X神 3沙係佢表哥

不如下次打夜Game

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 26-7-2009 20:39 發表

哈哈,你係唔係M249個位??

249係英軍 我着5.11

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-7-2009 08:40 PM 發表
不如下次打夜Game
呀媽唔准
http://www.civiliangunner.com/cgf/attachments/forumid_8/20100102_d31045f8da084d091bfbAS4WTGL7pHtE.jpg

引用:
原帖由 Zielfernrohr 於 26-7-2009 20:40 發表
不如下次打夜Game
咁CQB定夜game好?

引用:
原帖由 surefire0828 於 26-7-2009 20:41 發表

249係英軍 我着5.11
你係唔係係[田雞]場到用支手槍跑佐去中間綠網個到??

引用:
原帖由 Mr.X 於 26-7-2009 20:42 發表
呀媽唔准
聖母

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 26-7-2009 20:43 發表

你係唔係係[田雞]場到用支手槍跑佐去中間綠網個到??
係阿 最後果場呀嘛

另外要多謝師兄借手槍俾我

發新話題