發新話題

合格喇!!!!>v<

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 11:56 發表

咁我要點做,你先可以唔駛黎接我?
我唔想咁快就瓜呀
你死左之後Valkyrie會接你走

引用:
原帖由 louisli 於 28-7-2009 12:52 發表

...睇Max Payne上腦!?

引用:
原帖由 louisli 於 28-7-2009 12:52 發表

我應該開心定傷心好

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 11:56 發表

咁我要點做,你先可以唔駛黎接我?
我唔想咁快就瓜呀
唔係大單野我都唔會出動......其他既....唔該果邊排隊等入境....

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-7-2009 13:00 發表

唔係大單野我都唔會出動......其他既....唔該果邊排隊等入境....
保證大單…
成架車衝上行人路

引用:
原帖由 lhmbnvqb 於 28-7-2009 12:03 發表

死神只會教你點先可以快D瓜
唔好意思...你真係唔熟我....最痛苦最慢既死亡係我最愛.....

引用:
原帖由 adrianyahk 於 28-7-2009 12:50 發表
如果送多部GPS俾芝姐....香港會有咩變化呢?   

CGF會員十八區狙殺戰車....
咁靠害芝芝...佢睇得聽得指示,但係我驚佢手根唔切喎....

唔怕既.....

引用:
原帖由 sunny2014 於 28-7-2009 13:02 發表

保證大單…
成架車衝上行人路
衝上去都可以冇人傷亡架喎...........或者係佢認得你根手想同你打招呼但唔覺意架車就hi到你....
生死有命...我記得單哥講過芝芝既壞習慣....所以千祈千祈千祈咪俾芝芝認得你呀...

引用:
原帖由 kimkileo 於 28-7-2009 13:08 發表

咁靠害芝芝...佢睇得聽得指示,但係我驚佢手根唔切喎....
no la
部gps係比我地上網睇下佢架車去到邊的

引用:
原帖由 於 28-7-2009 13:12 發表

仲緊張D..成日望住...唔睇路面...一過左路口就滕哂雞.......唔知點算...再左搖右擺........產上行人路....
根手發覺L就係行人路樹....

個考牌官係咪未訓醒??????

引用:
原帖由 louisli 於 28-7-2009 13:13 發表

no la
部gps係比我地上網睇下佢架車去到邊的
咁都比你諗到

恭喜 恭喜

發新話題