發新話題

就在左近的廢墟

個做形好似漫畫的其中一幕
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 於 30-7-2009 11:33 發表

台灣我一個月前考究完
我係office就有得考究....

估唔到短短35年無人理既石屎樓可以變成禁,大自然真係

引用:
原帖由 於 30-7-2009 12:29 發表

人黎...拖佢去後巷
拖我的同事去後巷??.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 30-7-2009 02:28 發表
講緊呢個廢墟位於日本長崎縣長崎市西南方約19公里一個島嶼----端島 はしま ,1974年4月20日以後,島上已再沒有任何居民了.....

日本端島網頁

【共同社4月20日電】日本長崎市附近海上[軍艦島 ...
睇到呢d圖
諗返起 石破天驚 The Rock
想返睇一次

引用:
原帖由 McDull 於 30-7-2009 09:03 發表
好有THE ROCK既FEEL
我一路睇果陣已經想回, 點知已經有人講左先
鵰。豹。狸。獅。狒

VX 導彈在哪裹 (尼古拉斯基治 上身中)

引用:
原帖由 於 30-7-2009 13:44 發表

你同事o唔ok先 ..唔ok既話就拖你
我的台灣同事後生果批...做得model飲得杯落架....

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 30-7-2009 13:46 發表

我一路睇果陣已經想回, 點知已經有人講左先
the rock果間係監獄....同呢樹兩回架事喎...

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-7-2009 12:18 發表
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6c/Nagasaki_Hashima_01.png

飛輪少年?
Kampfgruppe-YSL!!

走過樹林,穿越荊蕀,橫渡沼澤與河流,上山下海,風吹雨打,皆平常事!

WARGAME不是舒服的活動!

之前睇過啦...我係廢墟迷
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 DevilGTO 於 30-7-2009 12:51 發表
估唔到短短35年無人理既石屎樓可以變成禁,大自然真係
算保存得唔錯架啦~

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 30-7-2009 12:18 發表

那套漫畫叫 D-LIVE,香港譯作「天才駕駛員」. 其中在一段故事就係用依個島做背景.

發新話題