41 123
發新話題

ms個架步!

引用:
原帖由 MS 於 3-8-2009 01:43 發表

邊個mc ms係有英國護照香港人!ms從未諗過係中國人 因ms lee世都唔會有中國護照
你拎到特區護照都當你係中國人啦…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 MS 於 3-8-2009 01:43 發表

邊個mc ms係有英國護照香港人!ms從未諗過係中國人 因ms lee世都唔會有中國護照
錦o米冇得一齊打game

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 3-8-2009 01:59 發表

你拎到特區護照都當你係中國人啦…
對不起,有特區護照係香地人!!!唔係中國人!請出示中國護照 ms無特區護照喎!香港身份証都係80s,果款

尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 TOM仔 於 3-8-2009 12:50 發表

錦o米冇得一齊打game
阿ms佢打火藥....你真係要同佢打Game?

回覆 34# 的帖子

我地6mm and 8mm
ms 5.56and 7.62
我地口徑大D,打Game實win (腦殘中.............)

引用:
原帖由 TOM仔 於 4-8-2009 00:20 發表
我地6mm and 8mm
ms 5.56and 7.62
我地口徑大D,打Game實win (腦殘中.............)
(講笑) 師兄知唔知咩叫一打一(唔知就反白啦)一隊真正軍人打一班打game既朋友 死未
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

點解唔見咗ms兄張玉照嫁
[永遠不忘 R.I.P 13-12-10 ]

一打一...........
我地汽水罐兩面力
ms人體兩面力
我都未錦快想kimkileo C兄接我
打game o加事不如遲d先算la

引用:
原帖由 TOM仔 於 4-8-2009 00:37 發表
一打一...........
我地汽水罐兩面力
ms人體兩面力
我都未錦快想kimkileo C兄接我
打game o加事不如遲d先算la

汽車兩面力似D Wor................

happy shooting!

I"ll be back..............
超齡GAME友/適齡鎗人一個
工作:20年專業舞台EVENT LIVE SHOW 製作導演、監製,廣告、MTV、宣傳片(VIDEO及PHOTO)攝影製作人。

我想睇間房入面o既相多d

引用:
原帖由 阿堅 於 3-8-2009 16:35 發表

阿ms佢打火藥....你真係要同佢打Game?
唔緊要,照上

41 123
發新話題