44 123
發新話題

[認真] 放榜LA!!!!

回覆 27# 的帖子

今年好貴
心愛的太多∼要買的數不清楚

我...我衰左...

YEAH~! 我friend9点打俾我話攞18分阿! 今晚同佢食飯!
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 主人 於 5-8-2009 12:39 發表
我...我衰左...
......下次努力.......
去心情告解亭開Post等人安慰....
來自卡斯特蘭的魔女,專用MP44同FG42的魔女

引用:
原帖由 Reddevil 於 5-8-2009 12:07 發表

我舊年都覆左
你試下覆啦, 好過唔服氣
如果覆既只係覆作文卷
Reading 唔覆   一間差左仲慘

引用:
原帖由 死仔洋 於 5-8-2009 13:26 發表

如果覆既只係覆作文卷
Reading 唔覆   一間差左仲慘
冇得咁check架........
一定全check, 應該好少會差左, 搏下啦

引用:
原帖由 Reddevil 於 5-8-2009 13:28 發表

唔係差左ga話會計好ga分同收錢咩?
如果好左就回水+用好ga分

為 放榜生們
送上good day & good lucky

enjoy your time~

引用:
原帖由 Reddevil 於 5-8-2009 13:28 發表

我學校話有
中文 or 英文全包既各$715
如果唔係既每份$180 咁計
我Reading 一定唔會有lv4
同班有好幾個中文好過我既Reading都係得lv1 lv2
我依D 次次中文閱理全級最低分既冇咩可能會有lv4掛

回覆 34# 的帖子

算la下年過左 都好難入到大學la 唯有宜家報ive o個d考警察la  面壁先

回覆 40# 的帖子

會考唔同學校咁計 我係學校都叻過好多人 佢地都考到10幾尾 但係我就...

引用:
原帖由 主人 於 5-8-2009 16:06 發表
會考唔同學校咁計 我係學校都叻過好多人 佢地都考到10幾尾 但係我就...
只係覺得好怪- -

回覆 43# 的帖子

世事就係要怪先過癮ma

44 123
發新話題