45 123
發新話題

八 號 東 南 烈 風 或 暴 風 信 號 , 現 正 生 效 。

一d風都冇 .......點捱到聽日

引用:
原帖由 derek 於 4-8-2009 23:07 發表
一d風都冇 .......點捱到聽日
唯有寄望於莫拉克............

引用:
原帖由 於 4-8-2009 23:09 發表

風土人情
體驗當地人既熱情

依家風平浪靜就掛8號,
聽日千萬唔好一落波就橫風橫雨呀,死人架....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-8-2009 23:08 發表

唯有寄望於莫拉克............
都係唔好有乜寄望....早的sleep啦....

引用:
原帖由 CrazyBoy 於 4-8-2009 23:11 發表

體驗當地人既熱情
大大大......吹吹吹....賭檯上既熱情呀...

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 5-8-2009 00:06 發表
依家風平浪靜就掛8號,
聽日千萬唔好一落波就橫風橫雨呀,死人架....
點解會死人呢...

落咗波啦喎…

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

引用:
原帖由 larrygiggs11 於 5-8-2009 04:27 發表
落咗波啦喎…
一天都光曬
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

望就咁望啦…

禮拜日有game 打

"The tree of liberty must be refreshed from time to time with the blood of patriots and tryants"   Thomas Jefferson

呢個風完全無料到.........等我仲咁大期望可以休息一天添...........

以為力場今次失效
原來係早D吸佢過泥等佢快D走.........

引用:
原帖由 kimkileo 於 5-8-2009 00:14 發表

點解會死人呢...
因為我要環遊港九新界。
不過好彩得D雨粉

引用:
原帖由 HugoLaLaLa 於 5-8-2009 13:54 發表

因為我要環遊港九新界。
不過好彩得D雨粉
遊車河.....

45 123
發新話題