發新話題

SD Gundam Online 專區2 <<無盡的華爾茲>>

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 12:46 發表

唉我都好想合正義玩下,但又唔想慢慢升突擊->劍西->xxyyzz.........
之前升劍西好鬼累,我連特一都未

雖然中左幾部高劍西,但都要慢慢升

我都好想合正義,望圖輕嘆

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 11:55 發表

講你都唔信,我最愛最愛係B NT1,第二係BR Ez8,第三先係BR 陸高
Mine is BD1 , BD2 & Astray Blue

引用:
原帖由 小安哥 於 29-9-2009 18:06 發表

Mine is BD1 , BD2 & Astray Blue
有bd2咩...???
強伯話:"生命不是 用來更正別人的錯、或證明自己的對----生命是用來生活的。"
佢又話:"要說話說得流利.自然和有真感情, 唯有直言"

終於合左了

附件

29-9-2009 21:49

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 11:26 發表
佢將D"高級"改做"皇牌"真係好睇唔慣

仲有打艦戰 用tap 時 咪有防禦,回復果D字既,點用架?

傳統係 Lv1, 2, 3, ACE, 強化...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 FNP90xvhk 於 29-9-2009 18:15 發表

有bd2咩...???
將陸高上藍色

BF2 = Fgrect Custom

引用:
原帖由 bonzonie 於 29-9-2009 12:32 發表
幸運蛋成堆重覆又重覆,我都好明白你的心情

反而自抽普通扭蛋仲開心
好正啊

如果sdgo有交易系統就正

洗左我$256,一部S機都冇 ,連圖都冇張 ,得D垃圾花紋(仲要用唔到既 )同艾比安*1,X異端*1,炮西*1,完美自護*1,同10萬G,X你個制吖
之後合左劍西,抽左部零式同神龍仲有部Wing

引用:
原帖由 冥亞帝.劍 於 29-9-2009 23:15 發表
洗左我$256,一部S機都冇 ,連圖都冇張 ,得D垃圾花紋(仲要用唔到既 )同艾比安*1,X異端*1,炮西*1,完美自護*1,同10萬G,X你個制吖
之後合左劍西,抽左部零式同神龍仲有部Wi ...
相信大家都齊了黃金十二宮星座

花紋 sticker

路比,我入唔到room ,要room password  

係咁成日彈game...頂阿...
不過扭左90個就有左強化ZZ,完美自護,艾比安~

附件

30-9-2009 01:05

F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

終於合到"甩毛雞"啦~

完全係係後方老殘咁亂射就可以殺到人

引用:
原帖由 bonzonie 於 30-9-2009 00:48 發表
路比,我入唔到room ,要room password  
OH..SORRY,我已經OFF左啦,下次不如MSN叫我

今日有齊料玩BS狗仔, 圖都有埋, 等升級, 打對戰earn錢諗住抽隻渣古II,

點知...

抽到呀布~

呢個lucky account, 一開始第3,4隻蛋就係瘟神
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題