發新話題

ms睇完十一北京晒軍備有感!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-10-2009 02:25 發表

華爾街衰係同美國人本身用錢習慣有關,不斷先洗未來錢(信用卡都係美國人搞出o黎),到要還的時候根本就無$$

不過我成日都諗,股票市場都算係一個零和遊戲,o個個市跌到咁x街的時候,邊個賺左o個筆錢??
做對家果班羅.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-10-2009 02:52 發表

做對家果班羅.....
咁即係金融海嘯o個下,有唔知幾多千億比人袋走左
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 2-10-2009 02:54 發表

咁即係金融海嘯o個下,有唔知幾多千億比人袋走左
每次大跌市都有新聞賣邊班淡友發圍贏爆廠架啦....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-10-2009 02:51 發表

全部地府交收....幣值再調高至億......兼送冥通銀行專櫃服務....
1萬2萬5萬10萬100萬 ...... 係講緊積分呀

湊夠分可能有子彈換架  

引用:
原帖由 keane 於 2-10-2009 02:56 發表

1萬2萬5萬10萬100萬 ...... 係講緊積分呀

湊夠分可能有子彈換架  
入到200m範圍,睇下解放軍d sniper眼界有幾準
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-10-2009 02:56 發表

每次大跌市都有新聞賣邊班淡友發圍贏爆廠架啦....
我都想做其中一位

引用:
原帖由 Paul 於 2-10-2009 00:25 發表
大家看看
有咩特別?
鵰。豹。狸。獅。狒

引用:
原帖由 Paul 於 2-10-2009 03:02 發表

我都想做其中一位
有幾多人做到股神呀

睇完閱兵, 竟聯想電影"滿城盡帶黃金甲"
不得不偑服張大導, 借一個宮庭家族內鬥, 互想殘殺並諸連無數人慘死的故事,
突出那種表面堆積如山的繁榮和諧, 暗藏屍橫遍野的慘況!
在這片土地, 任何人都只是一只任人擺布的棋子!
http://www.youtube.com/watch?v=XWVuPtrpuDc&feature=related

君 不 須 防 人 不 肖 , 眼 前 鬼 卒 皆 為 妖 ;
秦 王 徒 把 長 城 築 , 禍 去 禍 來 因 自 招.
何為邪鬼何為神, 神鬼如何兩不分!
但管信邪修正外, 何愁天地不知聞!
駟馬高車出遠途,今朝赤腳返回廬,
莫非不第人還井,亦似經營乏本歸。

引用:
原帖由 於 2-10-2009 09:58 發表
咁多年來..中國人根本就冇統一過...中國成立只係一個假象...內裡其實都係四分五裂....
但作為中國人...見到祖國...開始脫離發展中國家...外國都要唔多唔少比少少面子祖國..
呢一點都可以算係安慰...
政治...貪污. ...
我都諗左好耐,中國內部成日都睇自己人唔順眼,但凡是外國的都說好..
點解起個office要抄白宮唔係天壇或者中南海?....
發展真係一條好x長既路,當中總有犧牲,期望將來既政府可以勇敢咁面對歷史,還為國家發展而作出任何形式犧牲既人民一個公道,果時既中國就係真正強大起來....

引用:
原帖由 kimkileo 於 2-10-2009 09:28 發表

有幾多人做到股神呀
估神就有好多

回覆 20# 的帖子

放既係信鴿黎,會識番屋企的
隻隻都成皮野樓上

引用:
原帖由 Boniface 於 2-10-2009 13:25 發表
放既係信鴿黎,會識番屋企的
隻隻都成皮野樓上
辛苦晒的鴿戶.....

引用:
原帖由 於 2-10-2009 09:58 發表
咁多年來..中國人根本就冇統一過...中國成立只係一個假象...內裡其實都係四分五裂....
但作為中國人...見到祖國...開始脫離發展中國家...外國都要唔多唔少比少少面子祖國..
呢一點都可以算係安慰...
政治...貪污. ...
硬件發展一日千里
但軟件發展卻不能同硬件發展同行發展...

09" Giant TCR2

JN8:12 I am the light of the world; he who comes with me will not be walking in the dark but will have the light of life.

發新話題