發新話題

Operation Flashpoint

引用:
原帖由 hermanht 於 12-10-2009 22:27 發表

CGF有冇人玩MP呀?
我玩緊電腦版, 有冇人有興趣連ip玩?

引用:
原帖由 nishi 於 12-10-2009 22:47 發表

我玩緊電腦版, 有冇人有興趣連ip玩?
我用Vlan玩緊呀
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 13-10-2009 00:29 發表

我用Vlan玩緊呀
我用vlan極唔穩定
都唔知乜事...玩十幾分鐘就會自動同我斷

引用:
原帖由 hermanht 於 12-10-2009 22:27 發表

CGF有冇人玩MP呀?
有 , but xbox 360 version
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

電腦版要求係點?  睇落都想玩吾知部腦得吾得

引用:
原帖由 雙狙翔 於 13-10-2009 06:04 發表
有部電腦用D咩既先?
display card, CPU?

引用:
原帖由 雙狙翔 於 13-10-2009 06:04 發表
最低要求係2.4 Dual core + 1GB RAM + 7600GT

我用 AMD X2  5000+ , GEFORECE 9600 +4GB ram
超順.
射擊之道: 起射線上,無情,無欲,無念.射不動心.有欲之射,必成濫射;無欲之射,方成精射;無射之射,是為至射也.

引用:
原帖由 hwtang 於 13-10-2009 07:43 發表

最低要求係2.4 Dual core + 1GB RAM + 7600GT

我用 AMD X2  5000+ , GEFORECE 9600 +4GB ram
超順.
3GHT 3Gram 8600GTS 超順. 玩Arma2都要降低D畫面先得, OFP2唔洗理.
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

之前用 Athlon 3000+,7300gt 都還可以,但load得好慢
而家用Core2Quad 8400s + gf9300 就好好多
所以見到我呢個星期勁玩↓

引用:
原帖由 louisli 於 13-10-2009 10:32 發表
之前用 Athlon 3000+,7300gt 都還可以,但load得好慢
而家用Core2Quad 8400s + gf9300 就好好多
所以見到我呢個星期勁玩↓
你都有玩olivion
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

唔知 quad 6600 , 8GB ram , geforce quadro 3450.....quadro 個driver 玩唔玩到
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 hermanht 於 13-10-2009 08:06 發表

3GHT 3Gram 8600GTS 超順. 玩Arma2都要降低D畫面先得, OFP2唔洗理.
C2D E6300+2GB RAM+9600GT玩ARMA2入到城打, 降到最低D畫面都窒到嘔

OFP2 果D lmg keep住好似 ofp咁, 唔好用...

但係有樣野就係步兵接戰距離唔會超過400, 呢個唔錯... OFP1 果時, 成日係800外比ak打死... AI用m9都可以係超遠打死你, sniper有狙擊槍唔用, 拿手槍走埋來打你...

OFP2都算幾大進步...
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 13-10-2009 16:13 發表

你都有玩olivion
我鍾意用箭射人

引用:
原帖由 louisli 於 13-10-2009 21:46 發表

我鍾意用箭射人
如果Lv1用原裝iron弓 iron箭入鬥技場, 完左個Quest之後可以升到Lv7, 因為弓攻太低, 又冇得3x attack

魔法玩summon最正~
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

發新話題