發新話題

SD Gundam Online 專區3 <<機動舞鬥傳>>

引用:
原帖由 小雲雲 於 10-11-2009 13:11 發表

最高防s機
咁堅??

引用:
原帖由 5210 於 10-11-2009 10:16 PM 發表

咁堅??
超好用~由其是對我呢D唔太識避炮既人....飛彈真係超好用...唔係射上天了~

1 2 3駁住用真係殺到人地得返3成血...最尾用飛彈收尾就可以了~

不過要睇時間爆甲....拎返劍.....呢個比較麻煩

附件

11-11-2009 00:11

引用:
原帖由 仔仔 於 11-11-2009 00:11 發表

超好用~由其是對我呢D唔太識避炮既人....飛彈真係超好用...唔係射上天了~

1 2 3駁住用真係殺到人地得返3成血...最尾用飛彈收尾就可以了~

好似好好用喎~~
但無圖....

引用:
原帖由 5210 於 11-11-2009 01:43 AM 發表

好似好好用喎~~
但無圖....
擒日無聊抽20個點知抽到第18個就中...即合.....之前甩毛雞多3又唔見我中...搞到我6部s機都係要合.....

只要f91~gp03~盟主一出圖...我都即刻合到....以經抽晒同練晒d機....

未試到會唔會因為爆甲扣防禦...要等我聽日先試...

引用:

羡慕中
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 11-11-2009 12:24 發表

羡慕中
x2...
如果有錢都叫錯ge話.....我寧願一錯再錯

引用:

挑, 我下個月用點買
鵰。豹。狸。獅。狒

其實點解有師兄咁快知f91同gp03d用咩機合既?圖都未有…

引用:
原帖由 5210 於 11-11-2009 17:54 發表
其實點解有師兄咁快知f91同gp03d用咩機合既?圖都未有…
因為內地同韓國都出得快過我地

所以網上一早有資料…

《SD高達》11月桃園結義!   

來到「三國群英傳」,當然就不能缺少了三位翔之國主角「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」,究竟劉關張三兄弟可以改變《SD高達Online》的局勢呢!

劉關張「拳」傾天下

古代當然沒有什麼洋槍大砲,更沒有米迦粒子技術!所以「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」沿用刀刀劍劍,以內功擊出一道道「劍氣」作中距離殺敵。三部機體都以歷史上蜀國名將為藍本,配合不同造型的SD機動戰士樣式設定,必殺技以超帥名字命名:劉備-「星龍斬」;關羽-「鬼牙百烈擊」;張飛-「爆裂大雷蛇」。想感受非一般的「拳機」及一系列三國格鬥技!?想體驗什麼是劍氣?就別錯過11月17日「三國英傑傳」了。

好野~又有新機玩~~~
F1 , A1 , 300V , 400D , 3 , 1Ds2  , 1D4 / NEX-5N , A7 / X2
17-40L , 28-90II , 18-55II USM , 17-55IS USM , SSWIS /  E18-55 , FE24-70za , FE16-35za
24.4L II , 50.2L , 50.4 , 100/2 , 456L / FD55.2 / FL50.4 / VM40.4 / G35 , G45 / E16 , E30 , E50 , FE55za
580EX II , 430EX II / Metz52

引用:
原帖由 zachary 於 11-11-2009 03:08 PM 發表

x2...
但係真係除非好近...唔係都唔好爆甲...最好人地睇你唔到而你又係人地後面先好爆...唔係後果就....

引用:
原帖由 XDD12348 於 11-11-2009 19:46 發表

因為內地同韓國都出得快過我地

所以網上一早有資料…
咁有無得睇神高逹點合??
有無網可以睇到?

引用:
原帖由 路比 於 12-11-2009 00:52 發表
《SD高達》11月桃園結義!   

來到「三國群英傳」,當然就不能缺少了三位翔之國主角「劉備高達」、「關羽高達」及「張飛高達」,究竟劉關張三兄弟可以改變《SD高達Online》的局勢呢!

劉關張「拳」傾天 ...
三國傳......

發新話題