發新話題

COD6 MW2 摩登窩啡芽2 MP討論/ 約戰區

引用:
原帖由 nishi 於 14-11-2009 02:15 發表
咁我就再寫多次啦
nishi010
都係呢個時段online得多...
我轉頭add你。

add me

cgf Paul

add我丫,一間食完野online invite我丫
sophihk

小弟也再報到~
onibara hk
(a 和 h 之間是有空格的)

引用:
原帖由 onibara 於 14-11-2009 13:22 發表
小弟也再報到~
onibara hk
(a 和 h 之間是有空格的)  
I just add you

HKATM

[HK] CracKinG DucK

playing tonite after 11:30pm.want join, add me.

Vector雙槍真係太爽啦~ 再加上今集上左peak之後係無限跑, 超合我性格

我係pc版既, 叫balmont

引用:
原帖由 飛哥仔 於 17-11-2009 01:12 發表
Vector雙槍真係太爽啦~ 再加上今集上左peak之後係無限跑, 超合我性格

我係pc版既, 叫balmont
speed reload, my fav.

引用:
原帖由 小安哥 於 17-11-2009 01:29 發表

speed reload, my fav.
speed reload係shot gun同MG先有用, 雙槍可以中距離時一把一把用, 持續射擊既時間好長, 近距離? 嘿嘿嘿

今晚join左一班香港人自組隊一齊打洋鬼子,爽。明晚繼續!

引用:
原帖由 b.jam 於 17-11-2009 03:00 發表
今晚join左一班香港人自組隊一齊打洋鬼子,爽。明晚繼續!
頭先join左jam兄個game,
我記得有人問點解我唔出聲?
因為小弟支咪壞左

之後唔知咩事join唔到,結果熄左機去做其他野了
縮縮北行鳥 =口=

引用:
原帖由 nishi 於 17-11-2009 03:03 發表

頭先join左jam兄個game,
我記得有人問點解我唔出聲?
因為小弟支咪壞左

之後唔知咩事join唔到,結果熄左機去做其他野了
之後佢地開party。。今晚一齊再打啦!

error321

新手一名, 無定時online !

發新話題