發新話題

CGF早晨

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-12-2009 10:37 發表

咁早呀怪老頭.... .....
準備好的靈魂同我交換OL未....
有無得驗下辦先呢?
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 louisli 於 11-12-2009 10:41 發表
又暖返,快d 凍啦~
一 道 高 壓 脊 正 在 中 國 東 南 部 建 立 , 預 料 該 高 壓 脊 會 在 今 晚 為 廣 東 沿 岸 地 區 帶 來 一 股 偏 東 氣 流 。
本 港 地 區 今 日 天 氣 預 測
部 分 時 間 有 陽 光 , 初 時 能 見 度 較 低 。 吹 微 風 , 今 晚 轉 吹 和 緩 偏 東 風 。
展 望 : 未 來 數 天 短 暫 時 間 有 陽 光 。 下 週 中 天 氣 開 始 轉 涼 。

過一個warm weekend啦....

引用:
原帖由 boni 於 11-12-2009 10:41 發表

好早喎你...
又俾人剷左起身做野...
搞掂食多粒藥再訓先得...
地獄裡最熾熱的地方,是留給那些在出現重大道德危機時,仍要保持中立的人。
-但丁

引用:
原帖由 HunterX 於 11-12-2009 10:45 發表

有無得驗下辦先呢?
自己落黎地獄驗啦.....

死神boss....你唔要我地呀......

引用:
原帖由 HunterX 於 11-12-2009 10:49 發表

又俾人剷左起身做野...
搞掂食多粒藥再訓先得...
做家務??

引用:
原帖由 kimkileo 於 11-12-2009 10:50 發表

做家務??
公司野...
-但丁

早晨

早晨~

引用:
原帖由 HunterX 於 11-12-2009 10:51 發表

公司野...
家族生意?

引用:
原帖由 於 11-12-2009 11:53 發表

唯有送佢去地獄行轉 睇下cgf的辦事效率有幾高
定一話你做例子去身教部下呢....

早晨
面書&msn:johnlyqoo@hotmail.com

Good afternoon............

2hrs and twenty-five more mins to go

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 14:34 發表

2hrs and twenty-five more mins to go
數住D時間好難過架

引用:
原帖由 Zap 於 11-12-2009 14:34 發表

重有半粒鐘就tea......

發新話題