發新話題

日本 vs 香港........

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 12-12-2009 19:37 發表
香港龍門堅勁
飛馬個龍門都ok既,不過十二碼甩手個球真係

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-12-2009 19:47 發表
個個都睇波冇上浮CGF....
所以而家多左咁多POST囉

引用:
原帖由 蕉皮 於 12-12-2009 19:52 發表

飛馬個龍門都ok既,不過十二碼甩手個球真係
將功補過....撲返一球...

引用:
原帖由 bonzonie 於 12-12-2009 19:44 發表

my heart still so excite
好耐冇咁激動啦.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 12-12-2009 19:54 發表

好耐冇咁激動啦.....
我都係

香港隊個勁抽龍門今次真係成名啦

果種自信,霸氣&眼神,  Spartan!!!!
"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

引用:
原帖由 bonzonie 於 12-12-2009 19:57 發表

我都係

香港隊個勁抽龍門今次真係成名啦

果種自信,霸氣&眼神,  Spartan!!!!
其實好難講既,日本今次都唔係強陣來港

引用:
原帖由 蕉皮 於 12-12-2009 20:00 發表

其實好難講既,日本今次都唔係強陣來港
波係圓既

其實無所謂啦,個match有推動同代表性已經ok  

有好多普通市民觀眾都唔太注意呢D ,

最緊要政府班友仔睇到,點都算係贏左, 香港足球一直都比絕大部份既香港人忽略

一般人見到個result 一係勝一係負,已足矣

"BREATHE..... Keeps you calm under stress.... "

恭喜恭喜

狂賀香港隊獲得冠軍

我地都明白香港隊唔係強隊,亦知道贏左今場唔代表香港足球會突飛猛進,但當睇到香港隊球員都出盡力,努力穫得回報,不禁心受感動,為他們高興

香港隊萬歲!!!!

香港隊好野!!!!

香港隊

港足好野!!!

發新話題