發新話題

[重裝警察]反恐隊輕裝出勤 免嚇市民

反而想知日後有冇專用車輛 而家同eu一樣都係用衝鋒車
但求吹下水, 開開心心、簡簡單單又一日......

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-12-2009 22:42 發表

好清楚喎
可唔可以呢禁禁禁禁
獅子金庫,究竟有無金?

引用:
原帖由 surefire0828 於 23-12-2009 23:06 發表
反而想知日後有冇專用車輛 而家同eu一樣都係用衝鋒車
I believe they will have their own vehicle with some special communication equipments installed..

我諗真係整單恐怖襲擊先能夠完完全全證明到CTRU既存在價值,

就算真係有恐襲, 你估SDU唔洗出咩??

兜大個圈其實咪又係一樣.......
delete

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-12-2009 23:10 發表

獅子金庫,究竟有無金?
一籃籃既金牛好似菜市場咁周地都係.......機場既獅子金庫就經常都一板板車既美金.... ......黃金我又真係冇見過....

引用:
原帖由 Vindicator 於 23-12-2009 22:42 發表

好清楚喎
可唔可以呢禁禁禁禁
走得甩先算.... .......我諗要出動核武庫先走得甩....

引用:
原帖由 kimkileo 於 23-12-2009 23:46 發表

一籃籃既金牛好似菜市場咁周地都係.......機場既獅子金庫就經常都一板板車既美金.... ......黃金我又真係冇見過....
I know HSBC have warehouse at TKO

引用:
原帖由 derek_lok 於 23-12-2009 23:42 發表
我諗真係整單恐怖襲擊先能夠完完全全證明到CTRU既存在價值,

就算真係有恐襲, 你估SDU唔洗出咩??

兜大個圈其實咪又係一樣.......
CTRU similar with ASU by Function

引用:
原帖由 B20_hk 於 24-12-2009 08:37 發表

I know HSBC have warehouse at TKO
TKO果個係亞洲區data centre.....入邊有好多康樂設施..基本上大部份獅子IT人都座左入去....
中銀金庫就係筲箕灣海防博物館果邊,機場係的確有個金庫,獅子就係九龍灣,痕身就係總行最低果層.....

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-12-2009 08:43 發表

TKO果個係亞洲區data centre.....入邊有好多康樂設施..基本上大部份獅子IT人都座左入去....
中銀金庫就係筲箕灣海防博物館果邊,機場係的確有個金庫,獅子就係九龍灣,痕身就係總行最低果層.....
師兄:噤渣打呢???

引用:
原帖由 hk53 於 26-12-2009 02:44 發表

師兄:噤渣打呢???
知咁多做乜呀 ......不過渣打就真係唔知location....

引用:
原帖由 kimkileo 於 24-12-2009 08:43 發表

中銀金庫就係筲箕灣海防博物館果邊 ? 真係唔知喎
獅子的金庫, 我入過去, 門口的GUARD都冇槍, 不過保安好嚴密

引用:
原帖由 B20_hk 於 23-12-2009 23:10 發表

獅子金庫,究竟有無金?
金, 應該唔會有,
因為獅子銀行都唔做實金的買賣

引用:
原帖由 alexl 於 23-12-2009 22:32 發表
表面睇,重裝警察幾吸引, 但工作都幾悶, 一身裝備, 相信十年都唔發市. 一味練習, 操練, 操到退休都未係街開過一槍
我地開槍just for fun

人家開槍搵命搏

無得開先代表太平 , 咪幾好 ~

引用:
原帖由 derek 於 26-12-2009 03:20 發表

金, 應該唔會有,
因為獅子銀行都唔做實金的買賣
實金係機場金庫......

發新話題