發新話題

d scope咁貴既,連金弓都要$400= ="

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 17:57 發表
唔係,我只係想找個放大到,又ok好,耐用既
不係要貴野
so買國產
你地而家應該會明d
... 你要放幾大先? 我覺得一般game場 aimpoint, EOTech呢D以經好夠

or.....
我想問放係步槍既放大鏡可唔可以放係狙到

引用:
原帖由 Hkpolice-Psu 於 13-1-2010 17:43 發表

呢個世界無free lunch, 要有收穫就要有付出, 唔同不勞而穫真係香港教育重點?

wargame唔同真槍, 唔同槍款唔同子彈可以有非常唔同效果同射程, 但係玩具槍唔係囉, 大家都係under2j大家都係6mm, 我睇唔出射程 ...
真人真事 sniper 苦水 :

某日打game有人全套蟲衣sniper, 槍法亦神準
但佢話 "熱到死, 開波10分鐘內無人埋黎我自己叫死, 唔係熱死伏屍都冇人知"

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 18:05 發表
or.....
我想問放係步槍既放大鏡可唔可以放係狙到
有橋就得架

百五蚊個倍數鏡放落支m14度
set 好都可以好準
學識 素養 價值觀

勞心者治人
勞力者治於人
治於人者食人
治人者食於人
天下之通義也

引用:
原帖由 zeta 於 13-1-2010 18:10 發表

真人真事 sniper 苦水 :

某日打game有人全套蟲衣sniper, 槍法亦神準
但佢話 "熱到死, 開波10分鐘內無人埋黎我自己叫死, 唔係熱死伏屍都冇人知"
我果次著住套ACU+OTV都係咁! 熱到想死!

d人成日著長3
我就0婉著短既,去到加件迷彩3係面(都係短既)
咪算lor

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 18:33 發表
d人成日著長3
咪算lor
我又有真人真事啦
某人正因為太熱除左套gear, 只著件t-shirt就入叢林開game
3個字完game之後佢裸露嘅手臂比蚊針到開天花咁

引用:
原帖由 zeta 於 13-1-2010 18:37 發表

我又有真人真事啦
某人正因為太熱除左套gear, 只著件t-shirt就入叢林開game
著又唔得,唔著又唔得
有一個方法最好:死

算LA
舉一反三
由佢撞下板LA

引用:
原帖由 zeta 於 13-1-2010 18:37 發表

我又有真人真事啦
我果次都yap左隻就上去... 不過 都係因為太多蚊整返落黎 熱到我...

用蚊怕貼.......驅蚊水果d

唔賴下野點知師兄們既苦心呢

引用:
原帖由 carltam 於 2010-1-13 18:38 發表

著又唔得,唔著又唔得
有一個方法最好:死
又呢樣, 又果樣, 唔好打啦. 唔好買慳返d 錢好過啦.

UNDER DEVELOPING

引用:
原帖由 carltam 於 13-1-2010 18:33 發表
d人成日著長3
咪算lor
點為止長衫? 你見人著住見馬掛來打?

發新話題