發新話題

志雲飯局監獄篇 ( 有更新 )

引用:
原帖由 MF 於 11-3-2010 20:30 發表
不過咁, 廉記做野喺咁, 有理冇理拉你先, 唔夠證據都拉, 俾個下馬威人地先
有殺錯 無放過

引用:
原帖由 MF 於 11-3-2010 20:30 發表
不過咁, 廉記做野喺咁, 有理冇理拉你先, 唔夠證據都拉, 俾個下馬威人地先
我覺得今次老廉應該有d料先會咁做
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

早兩日先睇到am730講陳生近幾個月少左出現,可能同無記易帥有關,會唔會係無記有定準備ko佢?
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

I dun think so...
廉記有邊次唔係「雷聲大、雨點小」架?

有無人記得N年前既「舞影行動」呢?
最後咪又係「無影」...
引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-3-2010 20:43 發表

天涯o個邊引左唔知邊路人話係賄賂政府有關發放免費電視牌照阻止新競爭者

真係以訛傳訛到呢……

引用:
原帖由 gd1893 於 11-3-2010 20:48 發表
I dun think so...
廉記有邊次唔係「雷聲大、雨點小」架?

有無人記得N年前既「舞影行動」呢?
最後咪又係「無影」...

洗錦華案...高調拉人...
最後唔係衰貪污
係衰食免費雞

淡淡定,有錢剩!
尊重人格, 請勿抄習

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 11-3-2010 20:43 發表

老廉成日亂拉人就真
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 11-3-2010 21:44 發表

老廉成日亂拉人就真
幾單案之後結論係老廉做野........雷聲大雨點小....

引用:
原帖由 MF 於 11-3-2010 21:44 發表

老廉成日亂拉人就真
睇下點講到d野係合法je

香港法律下, 法庭未判你有罪, 你都算清白
不過老廉手法就喺當晒每一個佢查既人都有罪, 高調拉人

呢d咩道理? 就算最後證實清白, 咁上一上報, 都俾人當有野啦
Power Corrupts, Absolute Power Corrupts Absolutely

引用:
原帖由 MF 於 11-3-2010 22:36 發表
香港法律下, 法庭未判你有罪, 你都算清白
不過老廉手法就喺當晒每一個佢查既人都有罪, 高調拉人

呢d咩道理? 就算最後證實清白, 咁上一上報, 都俾人當有野啦
無錯
佢要做show打老虎
有時告唔到貪污...就告其他嘢

我知有ICAC混入房署做卧底十幾年
直至Housing果邊,要升佢職才被人發現

ms認為從陳某被雪糕佬被捕而不是帶署協助調查.....各位諗諗佢
尊重人格, 請勿抄習

今次無記自己報上去
睇怕陳生都係咁先

引用:
原帖由 Boniface 於 13-3-2010 02:34 發表
今次無記自己報上去
睇怕陳生都係咁先
無錯
僱主自己報老亷就代表佢會追究
無線都幾小家,由北角到太子不停追拍佢
啲記者同暴徒無分別

發新話題