發新話題

遲來12年的玩具

引用:
原帖由 101653 於 4-4-2010 22:55 發表

開左個機底蓋
係塊電路版唔記得邊個位用鉛筆畫畫佢
跟住按住第三粒制就可以唔洗搖&極快速成長了

我以前收同學仔十蚊幫佢改一部
不過我死都唔講比佢地聽點樣改搞到次次都要搵我
快速成長之後仲要好小心咁沬番入面D鉛筆, 好似養出來咁

有冇人有玩PS果隻?
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-4-2010 00:30 發表

快速成長之後仲要好小心咁沬番入面D鉛筆, 好似養出來咁

有冇人有玩PS果隻?
PS1果隻格鬥Game??

引用:
原帖由 101653 於 5-4-2010 00:59 發表

PS1果隻格鬥Game??
RPG果隻
閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-4-2010 01:04 發表

RPG果隻
印象中有玩過
但如果諗番數碼暴龍
果陣時好似玩隻格鬥多D

引用:
原帖由 101653 於 5-4-2010 01:17 發表

印象中有玩過
但如果諗番數碼暴龍
果陣時好似玩隻格鬥多D
RPG o個隻好玩
[img=156,234][/img] [img=156,234][/img][img=176,234][/img]

PS d數碼暴龍game 都未夠經典
Wonderswan時代,一年出幾隻數碼暴龍game
又可以同反數碼暴龍機打

PS 1 果隻 我仲有 keep 係到, 而家部機壞左.............. 咁我直接轉埋入 PSP 玩

British 4th Armoured Brigade

引用:
原帖由 fire23wong 於 5-4-2010 01:51 發表
PS d數碼暴龍game 都未夠經典
Wonderswan時代,一年出幾隻數碼暴龍game
又可以同反數碼暴龍機打
剩係得數碼暴龍囉
同埋果隻唔知咩Q野高達GAME
冇喇

果陣買部Wonderswan都唔知為乜

引用:
原帖由 101653 於 5-4-2010 02:11 發表

剩係得數碼暴龍囉
同埋果隻唔知咩Q野高達GAME
冇喇

果陣買部Wonderswan都唔知為乜
我買Wonderswan係為左玩數碼暴龍, 我買PS, 都係為左玩數碼暴龍...

PS數碼暴龍1 有什麼唔識可以問我, 因為我已經上曬腦

PS 數碼暴龍2, 3就麻麻地, 仲有PS的數碼暴龍Card1 Card2又係好好玩

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 hermanht 於 5-4-2010 09:38 發表

我買Wonderswan係為左玩數碼暴龍, 我買PS, 都係為左玩數碼暴龍...

PS數碼暴龍1 有什麼唔識可以問我, 因為我已經上曬腦

PS 數碼暴龍2, 3就麻麻地, 仲有PS的數碼暴龍Card1 Card2又係好好玩;mtru ...
數碼暴龍1...最想知邊道可以搵到隻game放落PSP道玩

引用:
原帖由 lamwk00 於 5-4-2010 02:06 發表
PS 1 果隻 我仲有 keep 係到, 而家部機壞左.............. 咁我直接轉埋入 PSP 玩

呢道向下行有3隻笨蛋獸, 向左行係鑽地獸住果道, 向右行係地底湖, 要做搬石任, 再入就係打火炎獸, 再行就會見到鑽地獸鑽地, 等下就會有short cut去工廠果面. 如果發展度over 40定係50, 向下行會去到黃金劍獅個墓, 可以拿到塊獅子獸石版去令獅子獸加入, 而且呀佰獸都會係果道出現跌暴龍機. 向上行向右行兩版左右就應該係開始之街.

閃擊點行動之崛起條龍
大家拿住個鏟跟貼我!

引用:
原帖由 莊家-犯罪無間 於 4-4-2010 20:20 發表

夜光係第唔代特別版,我都有過
係呀

當年日本機 70幾蚊一部
行貨 就150一部
我有一堆日本機 唔知去左邊

頭5代最好玩 無得合體

引用:
原帖由 lamwk00 於 5-4-2010 02:06 發表

當年好辛苦先打爆機
玩到火牛都燒埋

死啦...玩玩下隻宇宙腦魔變左大便獸...(PSone 果隻)

我對唔住自己...手多...

發新話題